Kantoor aankleding ten kate
Kantoor aankleding ten kate
Kantoor aankleding ten kate deventer
planten groendecoratie rabobank aardewerken schaal
Aan de Stegge Twello Kantoorbeplanting
Aan de Stegge Twello Kantoorbeplanting

Kantoor aankleding

Gezonde werkomgeving

Het is bewezen dat planten en bloemen in uw kantoor aankleding zorgen voor een gezond en prettig werkklimaat. Uw kantoorruimte inrichten met planten en bloemen is daarom een slim idee. Dit zorgt voor een verbeterde luchtkwaliteit en het concentratievermogen van werknemers zal beter zijn. Planten en bladeren absorberen daarnaast achtergrondgeluiden. Dus in grote, open werkruimtes is het prettig om planten te plaatsen tegen geluidsoverlast.

Ook zorgt de aanwezigheid van planten op kantoor voor minder stress en depressies onder werknemers. Als resultaat zorgt dit voor een verbeterde productiviteit van werknemers. Het is daarom wel te stellen dat de juiste kantoorplanten en bloemen een positieve invloed hebben op het bedrijfsresultaat.

Sfeer op kantoor

Ten Kate flowers & decorations zorgt ervoor dat de juiste sfeer wordt gecreëerd in uw kantoor. Want voor uw bedrijfspand is dat minstens net zo belangrijk als voor thuis. Door planten en bloemen gaat uw kantoor meer leven. Veel groendecoratie in uw kantoor zorgt ervoor dat uw werknemers zich gelukkig voelen en dat uw klanten zich welkom voelen. In overleg komen we tot de meest fraaie en sfeervolle creaties. Thuis op werk; dat is het doel!

Wanneer de seizoenen wisselen, veranderen de soorten bloemen en planten ook. Met onze kennis van florale inrichting weten wij precies welke planten en bloemen er in welk seizoen in uw kantoor kunnen staan. Bij ons kunt u een zijde arrangement afsluiten en uw planten zullen er altijd mooi bij staan. Wij zorgen er daarnaast voor dat uw planten in goede conditie blijven door ze regelmatig te onderhouden.

Persoonlijk advies & informatie

Graag adviseren wij u persoonlijk over diverse mogelijkheden, maar luisteren we ook met veel interesse naar uw eigen mening en input. Neem gerust eens vrijblijvend contact met ons op voor meer informatie, zodat we samen de ideale groeninrichting voor uw kantoor kunnen creëren. Laat u inspireren en bekijk kantoren die wij al eerder ingericht hebben.

Haal ten Kate in huis voor:

  • Unieke en eigentijdse decoraties
  • Functionele en praktische inrichting
  • Persoonlijk advies op locatie
  • Kennis van florale inrichting
  • Uw wensen centraal te stellen
  • Als uw werkplek als thuis moet voelen

Portfolio

Kantooraankleding - ten Kate Flowers & Decorations Deventer

Kantooraankleding 2023

Kantoorbeplanting Aan de Stegge Twello - ten Kate Deventer

Kantoorbeplanting Twello

Kantoor aankleding ten kate

Kantooraankleding 2022

Kantoor decoratie zijde planten

De Witkamp

De bloeiende wereld
van ten kate

This post is also available in: Engels