Tafeldecoratie en Dakplatanen tijdens Concour 'd elegance

Zakelijke feesten

Ieder bedrijf behaald wel eens successen die gevierd moeten worden. Heeft u een bedrijfsopening dat groots gevierd moet worden? Of een presentatie van een product waar hard aan gewerkt is en waar u trots op bent? Vaak kost het organiseren van deze zakelijke feesten veel tijd en energie. Waardevolle tijd die u naast de normale werkzaamheden erg minimaal te besteden heeft. Daarbij schiet ten Kate u te hulp.

Bedrijfsfeesten

De vakmensen van ten Kate verzorgen de decoratie voor feesten op een geheel originele en creatieve manier. Het is erg belangrijk dat een feest een stijlvolle inrichting heeft om bij uw gasten een indrukwekkende indruk achter te laten. Zowel tijdens als na het feest. Met onze jarenlange ervaring transformeren wij iedere gewenste locatie geheel naar uw persoonlijk smaak. Wij verzorgen onder andere de totale inrichting voor:

– Bedrijfsfeesten
– Bedrijfsopeningen
– Productpresentaties
– Bedrijfsjubileums

Wij zorgen ervoor dat deze gelegenheden fantastische belevingen worden voor u en uw gasten. Tijdens een feest is het namelijk belangrijk dat u naast het organiseren ook kunt genieten van een geweldig feest. Het is erg waardevol om voldoende tijd te besteden aan netwerken en uw gasten welkom te laten voelen. Wij kunnen de totale decoratieve invulling voor u regelen. Daarnaast werken wij samen met inspirerende, gerenommeerde bedrijven.

Aankleding zakelijke feesten

Wij hebben jarenlange ervaring met de aankleding van een feestruimte met een eigen florale allure. Denk daarbij aan onder andere deze elementen:

– Groendecoratie in veel verschillende stijlen.
– Ruim aanbod in bloemen decoratie.
– Groendecoratie verwerkt in meubilair.

Denk daarbij bijvoorbeeld ook aan het terugkomen van uw bedrijfskleuren in de bloemen en planten decoratie. Daarnaast kunnen wij u ook assisteren bij het vinden van de juiste cateraar en muziek. Wij organiseren en brengen sfeer, zodat u samen met uw gasten kunt genieten van een onvergetelijk moment. Voor ieder feest creëren wij een bijpassende, unieke inrichting.

Persoonlijk advies en informatie

Graag adviseren wij u persoonlijk over diverse mogelijkheden, maar luisteren we ook met veel interesse naar uw eigen mening en input. Neem gerust eens vrijblijvend contact met ons op voor meer informatie, zodat we samen de ideale inrichting voor uw bedrijfsfeest kunnen creëren. Laat u inspireren en bekijk onze eerder georganiseerde bedrijfsfeesten.

Met ten Kate zaken doen is:

  • Uw feest, uw sfeer, uw huisstijl vertaalt in decoratie
  • Creatief en inspirerend samenwerken
  • Uw verwachting overtreffen
  • Jarenlange ervaring
  • Afspraak is afspraak

Portfolio

Prive feest, decoratie ten Kate

Privé feesten

Libema Open 2024

Libema Open 2024

TEFAF NEW YORK 2024
Ten kate flowers

De bloeiende wereld
van ten kate

This post is also available in: Engels