Bestel online

Uw bestelling:


Dagelijks gaan er prachtige bloemen door de handen van onze (meester)binders en bindsters. Wij stellen ook graag een bijzonder boeket voor u samen!

Hoe werkt het?


Selecteer de bestelling van uw keuze en het bedrag dat u in gedachten heeft. Als u kiest voor een boeket op vaas, dan is het totaalbedrag inclusief de vaas. Genoemde prijzen inclusief btw. De bezorgkosten worden apart vermeld. Onder de rubriek “tekst kaartje”. Kunt u uw persoonlijke boodschap voor bij de bestelling kwijt. De boeketten worden zoveel mogelijk samengesteld met seizoensbloemen. Eventuele specifieke wensen zoals de kleur van het boeket kunt u in veld “opmerkingen” kwijt. Als laatste vult u de overige gegevens in.

Bezorging:


Alle orders besteld voor 12.00 uur kunnen desgewenst nog dezelfde dag geleverd worden. Wij bezorgen dagelijks m.u.v. zondag.

Vragen?


Voor eventuele vragen staan wij u graag telefonisch te woord. Ook voor een persoonlijk advies belt u naar 0570-612273. Of kom sfeer proeven en de unieke bloemenpracht met bijzondere woonaccessoires bewonderen in onze winkel.