Bruidsboeket pasteltinten
rozenblaadjes op bruidsjurk

Bruiloft aankleding

Een bruiloft is ongetwijfeld één van de meest bijzondere momenten in uw leven. Uiteraard moet deze dag perfect zijn. Genieten, sfeer en gezelligheid zijn belangrijke succesfactoren voor deze dag. Bij Ten Kate flowers & decorations stemmen we de decoratie af op uw wensen en de locatie. Daardoor creëren we de perfecte look die garant staat voor een onvergetelijke dag voor u en uw gasten. Bent u benieuwd? Klik hier om een sfeerimpressie te krijgen van een van onze bruiloften!

Bruiloft aankleding met bloemen

Bruidsdecoratie met bloemen en planten geven een bruiloft net die extra glans. Wij nemen al uw zorgen uit handen en kleden de locatie smaakvol aan op basis van uw persoonlijke wensen. Op die manier is uw perfecte dag tot in de puntjes geregeld en kunt u optimaal genieten op de dag zelf.

De meeste mensen denken bij een bruiloft direct aan een bruidsboeket. Dat is vaak het belangrijkste bloemelement op een trouwdag. Maar wij gaan veel verder dan dat! Bij Ten Kate flowers & decorations kunnen wij zorgen voor onder andere deze bloemdecoraties:

– Bloemdecoratie in de kerk.
– Bloemdecoratie in feestzaal.
– Aankleding van de stoelen of banken voor de gasten.
– Decoratie voor de auto van het bruidspaar.
– Bloemdecoratie om te verwerken in het bruidskapsel.
– Bijpassende corsages.

Bruiloft decoraties

Bloemen zijn een snelle en makkelijke manier om veel kleur toe te voegen aan uw bruiloft. Wij zorgen ervoor dat de bloemen goed bij elkaar matchen en dat ze precies tot bloei komen op uw trouwdag. Een goed gebalanceerde combinatie van bloemen en planten zorgt er daarnaast ook voor dat de bruiloft decoratie een mooi geheel vormt. Als er bijvoorbeeld voor roze bloemen als thema is gekozen tijdens het organiseren van een bruiloft, zullen wij die bloemen op een smaakvolle manier terug laten komen in de decoratie. Maar naast bloemen bent u ook voor de gehele zaaldecoratie inclusief meubilair en tafeldecoratie aan het juiste adres.

Persoonlijk advies & informatie

Neem vrijblijvend contact met ons op. Wij nemen vervolgens de tijd om uw wensen en ideeën met u te bespreken zodat u verzekerd bent van de gewenste stijl van uw bruidsdecoratie. Samen met onze meesterbinders stelt u de meest fantastische arrangementen samen voor een onvergetelijk feest. Laat u inspireren en bekijk onze eerder georganiseerde bruiloften.

Uw unieke bruiloft door:

  • Uw wensen centraal te stellen
  • Frisse en eigentijdse ideeën
  • Extra glans en cachet
  • Optimale samenwerking met andere partijen
  • Bewezen kwaliteit

Portfolio

Trouwen Klarenbeek ten kate
Landgoed Salentein
Private Dining Maastricht
Bloemen op je bruiloft met ten kate flowers & decorations

De bloeiende wereld
van ten kate

This post is also available in: Engels