kerstbal
Glitterkerstballen
Kersthertjes ten kate deventer
Kerstpegel ten kate deventer
Winkel ten kate deventer buiten kerst
Kerstbal wit ten kate deventer

Het is tijd voor de herfst en winter metamorfose maar hoe pak je dat aan?

Als de avonden weer langer worden en we meer de geborgenheid van thuis opzoeken willen we het in huis knus en comfortabel maken. Dat doen we door de houtblokken weer in huis te halen, de haard voor het eerst weer aan te steken en de gordijnen weer dicht te trekken.

Altijd hetzelfde interieur

Ook halen we dezelfde winterse woonaccessoires zoals waxinehouders, kaarsen en schalen weer tevoorschijn. Maar elk jaar hetzelfde in de vensterbank, op de tafel of in de bank is ook zo saai. Het is net alsof je niet creatief bent of geen inspiratie hebt om het te veranderen. Maar dat is het niet. Het is vaak gemakzucht. Geen tijd, geen zin en ach, het kan nog best een jaar. Met als gevolg dat je jaar in jaar uit hetzelfde interieur hebt.

Tijd voor wat anders

Herken je dat? Dan wordt het tijd om het dit jaar helemaal anders te doen. En dat kan al met beperkte middelen en een kleine investering. Hoe? Neem eerst een paar foto’s van je interieur of maak een filmpje op je smartphone. Plan een bezoek aan onze winkel en vergeet niet je telefoon mee te nemen. Als je in de winkel bent laat je je eerst onderdompelen in de wondere wereld van ten Kate. Onze waterval aan woon ideeën kan je namelijk overvallen. Er is zoveel te zien. Je komt ogen te kort. Laat het allemaal rustig over je heen komen.

Laat ons jouw interieur zien

Als je bent geacclimatiseerd en je hebt de nodige indrukken opgedaan dan wordt het tijd om een van onze collega’s aan te schieten. En nu komen de foto’s en de opgenomen video van pas. Onze collega krijgt nu een goede indruk van jouw interieur. Wat is je (basis) stijl, welke kleuren gebruik je, wat zijn de afmetingen van de ruimtes en hoe verhouden zich de bestaande elementen. Kortom, een goede impressie van je inrichting.

Wij helpen je graag

Dan wordt het tijd voor de vraag wat je graag wilt veranderen of wilt aanvullen in je interieur. Vaak heb je daar al een goed beeld bij. Zo niet, dan kunnen onze collega’s jou daar prima bij helpen. Een paar gekleurde kussens met bijpassende schaal en kaarsen op de tafel zorgt al voor een flinke metamorfose.

Kerst en warmte

Of pak meteen uit door de Kerst in huis te halen. Je loopt daarmee voorop en je bent verzekerd van opmerkingen over hoe leuk het is om alvast kerst accessoires in huis te hebben. Wij hebben diverse leuke kerstdecoraties die niet meteen Kerst zijn maar wel een sterke link met Kerst hebben. Word dit jaar de trendsetter en ga het helemaal anders doen. De tijd van jarenlang hetzelfde interieur is voorbij.

Laat je verwonderen en dompel jezelf onder in de woonwereld van ten Kate.

U kiest voor ten Kate omdat:

Meer informatie

Wilt u van gedachten
wisselen of heeft u
een vraag? Neem gerust
contact op

  • Wij jarenlange ervaring hebben
  • Wij creatief met u meedenken
  • Wij u adviseren bij een metamorfose
  • Wij uw verwachtingen overtreffen
  • Wij met u inspirerend en enthousiast samenwerken

Portfolio

Kerst 2021

Kerst 2019

Kerstbomen bij entree van restaurant Loetje

Loetje kerst

Speciale kerstdecoratie

Kerst Algemeen

Nordmann kersboom met verlichting

Sandton IJsselhotel

kerstdecoratie wit

Natural Haircare

Kerstguirlande aan de gevel

Jackies en No.11

Sprookjesachtige kerstdecoratie

Elizen Vastgoed

This post is also available in: Engels