TEFAF Maastricht 2024
Haringparty Deventer 2023
ten kate deventer op locatie Teleon
Haringparty Deventer 2023
ten kate deventer op locatie Teleon
Mauritshuis 200 jaar ten kate deventer
IJssel Restaurant X Lemon TreeThe Lemon Tree X IJsselrestaurant
TEFAF Maastricht 2024

Evenementen aankleding

Ten Kate flowers & decorations is een ervaren specialist in aankleding voor uw evenement. Wij organiseren zowel groot- als kleinschalige evenementen. Jaarlijks verzorgen we de uitstraling van aansprekende evenementen als TEFAF Maastricht, Art Basel, Ricoh Open, PAN Amsterdam, Internationale Menwedstrijden Beekbergen, Wings-Wheels & Goggles, Cubus Gala, Concours d’Elegance, Miljonairsfair, Eurotop, KLM Open en Baselworld. Bij ons is de decoratie van uw evenement in goede handen. Bent u benieuwd? Klik hier om een sfeer impressie te krijgen van een van onze evenementen!

Zakelijke evenementen

Ten Kate flowers & decorations is gespecialiseerd in het organiseren van zakelijke evenementen. Wij zijn de perfecte partner voor het verzorgen van onder andere deze gelegenheden:

– Congressen
– Conferenties
– Beurzen

Een goede bedrijfspresentatie op een beurs is het visitekaartje van uw bedrijf. Op een beurs ontvangt u potentiele klanten en daarom is het erg belangrijk dat juist zij onder de indruk zijn. Een fijne uitstraling en sfeer zorgen ervoor dat uw gasten een complete belevenis ervaren. Wij zorgen ervoor dat we een sfeer creëren die u wilt uitstralen en die perfect past bij uw bedrijf en visie. Wij bij Ten Kate zien in dat ieder evenement een eigen en unieke benadering moet hebben. We werken graag op een persoonlijke manier samen met onze opdrachtgevers en daarnaast werken we samen met inspirerende bedrijven. Deze combinatie zorgt voor een perfecte samenwerking met gegarandeerd een prachtig resultaat.

Aankleding evenementen

Wat ons uniek maakt als bedrijf is dat we onze focus hebben liggen op groen – en bloemdecoratie. We laten ons vooral inspireren door de natuur en maken daarmee van ons werk onze hobby. Wij kunnen uw evenement een eigen identiteit en karakter geven door middel van onder andere deze evenementen decoraties:

– Plantdecoratie in veel verschillende stijlen.
– Ruim aanbod in bloemdecoratie.
– Groendecoratie verwerkt in meubilair.

Al deze decoratie invullingen worden in harmonie met elkaar afgestemd. Wij verzorgen de florale aankleding van uw zakelijke evenement van het ontwerp tot de uitvoering met veel plezier en gedrevenheid. Bloemen en planten zorgen voor een verassende eerste indruk en gasten zullen zien dat er veel aandacht is besteed aan de juiste decoratie. Uw gasten zullen een goede eerste, maar vooral ook blijvende indruk krijgen.

Persoonlijk advies en informatie

Graag adviseren wij u persoonlijk over diverse mogelijkheden, maar luisteren we ook met veel interesse naar uw eigen mening en input. Neem gerust eens vrijblijvend contact met ons op voor meer informatie, zodat we samen de ideale inrichting voor uw evenement kunnen creëren. Laat u inspireren en bekijk onze eerder georganiseerde evenementen.

U kiest voor ten Kate omdat:

  • Wij jarenlange ervaring hebben
  • Wij creatief met u meedenken
  • Wij voor u bloem- groen en meubilair regelen
  • Wij uw verwachtingen overtreffen
  • Wij met u inspirerend en enthousiast samenwerken

Portfolio

Welle Terras Deventer
Vergroening Deventer Binnenstad.
Haringparty Deventer 2024
Prive feest, decoratie ten Kate

Privé feesten

De bloeiende wereld
van ten kate

This post is also available in: Engels