groene planten, kamerplanten, monstera, urban jungle

Groen is hip!

Groen is hip!

Dat kamerplanten hip en “in” zijn is je vast niet ontgaan, maar welke plant past nu het beste bij jou? Onderstaand overzicht helpt je wellicht een beetje op weg door het oerwoud van mogelijkheden. Kom je er niet uit, of wil je gedegen advies? Onze vakmensen adviseren je graag, zodat je nog langer van je plant kunt genieten.

1: Strelitzia
Een fantastische plant met sterk, groot blad die de blikvanger in jouw huis kan worden!

2. Monstera
Grote kamerplanten zijn hot! Zo ook de Monstera, ook wel de gatenplant genoemd. De Monstera is een zeer eenvoudige plant en ook erg geliefd op kantoor. Dus er is altijd wel een plekje voor deze fantastische plant.

3. Palm
Een frisgroene plant die ook nog eens een luchtzuiverende werking heeft. De Kentia palm is een makkelijke plant en staat prachtig op elke plek in huis.

4: Croton
Leuk voor de herfst, die altijd iets magisch heeft. Buiten nemen de bladeren diverse gele, bruine en rode tinten aan totdat ze uiteindelijk als een homogeen geheel een bladerdek op de grond vormen. Haal de herfstsfeer in huis met deze populaire kamerplant.

5. Zijde planten
Heb je geen groene vingers, dan is een mooie zijde plant echt iets voor jou. Ook een zijde plant creëert kleur en sfeer. En het leukste is, je kunt hem ook tijdelijk even wegzetten en vervangen door een andere (zijde) plant zodat je kunt afwisselen. Een zijde plant is ook ideaal voor donkere plekken.

Deze vijf prachtige kamerplanten en vele anderen vind je in onze winkel aan de Twelloseweg 8 in Deventer. Parkeren kan gratis voor de deur.
Openingstijden:
maandag t/m vrijdag: 09.00 tot 18.00 uur
zaterdag: 09.00 tot 17.00 uur

This post is also available in: Engels