Het buitenleven bij Ten Kate met collega Rik

Onze collega Rik vindt het heerlijk om buiten te werken. Daarom vertelt hij je er graag meer over!

”Bij Ten Kate vind je van alles om van jouw tuin een tweede woonkamer te maken. Kies bijvoorbeeld voor een teakhouten bank en kleed deze aan met Claudi kussens of plaids. Geniet van een kop verse muntthee of mojito die je uit je eigen tuin hebt geplukt. Hoe leuk is dat! Jouw buitentafel kun je aankleden met kaarsen van MD, die je plaatst in een mooi windlicht van Dutz. Uiteraard kun je bij ons ook terecht voor een mooi veldboeket van verse of zijde bloemen voor die schaduwplek op je buitentafel.”

Rik vertelt verder: ”Het zonnetje schijnt en de Lavendel, Oleander, Mandavilla en Solanum bloeien prachtig en ruiken heerlijk. Deze planten staan heel mooi in de tijdloze potten van Domani. Fruitplanten en bomen zoals druiven, citroenen en vijgen zijn niet meer weg te denken in je tuin of op je balkon.”

”Het hele jaar door is onze Ten Kate tuin goed gevuld. Zo staan er altijd mooie grassen, hosta’s, taxus of buxus planten om de tuin het hele jaar rond een groene kleur te geven. Door altijd iets groens in de tuin te hebben, benadruk je het echte tuin idee. Je kan deze in de vaste grond planten, maar ook in buiten aarde werkpotten. Wij hebben buitenpotten in allerlei soorten, maten, kleuren en structuren. Mijn tip: Door verschillende planten en potten te groeperen creëer je een leuk hoekje met diepte waardoor je het spannend maakt.”

Ben jij op zoek naar buitenplanten, potten, banken, bomen of buitenkunst? Wij helpen je graag jouw tuin gezellig en sfeervol te maken. Tot snel bij Ten Kate.

This post is also available in: Engels