Interieurtrend 1 voor de winter en kerst 2018 – De liefde voor groen

De eerste trend is de liefde voor groen. De kleur groen speelt echt een hoofdrol in de kerst trends van dit jaar. Kom je vergapen aan al die bijzondere kerstdecoraties. Donker groen, olijf groen, “pine green”, blauw groen alle kleurschakeringen komen aan bod. Niet alleen in de talloze verschillende soorten kerstbomen maar ook in de glimmende kersthangers, de bijzondere kerstfiguurtjes, de fraai uitgewerkte kersthangers. Allemaal een lust voor het oog.

Groene kamer
Wij houden ook van groen! Kom sfeer proeven en laat je betoveren in onze speciaal ingerichte “groene kamer”. Boordevol schitterende kleine juweeltjes, de een nog mooier dan de ander. Fluwelen doosjes, kerstballen met pailletjes, fonkelende lichtjes en rijk gedecoreerde kerstballen. Dit is echt kerstmis!

Vergapen aan de etalage
De kerstetalage is dit jaar een waar bos. Nee, niet zomaar een bos, een echt ten Kate bos. Alle kerstbomen hangen namelijk op de kop. En hiertussen pronken talloze prachtige kerstversieringen. Overal waar je kijkt is het Kerst. Een ware lust voor het oog. Menigeen zal de komende weken, met de neus tegen de etalageruit, zich vergapen aan zoveel Kerstmis. Tip om aan het einde van de middag langs te komen. Dan is het buiten schemerig en is de winkel fantastisch mooi verlicht.

In onze winkel van 600m2 met 1001 woon ideeën hebben wij de trend van Liefde voor groen met de speciale groene kamer en de spectaculaire etalage terug laten komen. De winkel van ten Kate is te vinden aan de Twelloseweg 8 te Deventer (op de Worp). Gratis parkeren voor de deur. Je bent van harte welkom!

Ben je ook zo nieuwsgierig naar trend 2 en 3 lees dan vast verder op tenkate-deventer.nl/interieurtrends-kerst-2018/