arreslee, kerstmis, woonaccessoires, rood, kerstdecoratie, homedecoration, slee, kerstman,

Interieurtrend 2 voor de winter en kerst 2018 – Klassiek & Chique

De naam Klassiek en Chique verraadt het al een beetje. In deze trend staat de kleur rood centraal. Voor veel mensen nog altijd de kerstkleur bij uitstek. De klassieke Kerst is dan ook zeker niet weg te denken in de decoraties. Dit jaar met een Britse twist. Fluwelen kerstjuweeltjes zijn een echte must have. De kleur rood leent zich ook prachtig voor een combinatie met goud en de eerste kersttrend groen. Ook andere klassiekere kleuren zoals crème en oud roze doen het prima in dit thema.

Combinatie van klassiek en chique

Champagne chique met rood, groen, goud én roze. Naast het typische kerstrood en het warmere ossenbloedrood, vind je in deze kersttrend voor 2018 ook ook blush pink (een soort zachtroze tint) terug. Juist dat maakt het zo lief, zacht en romantisch! Licht goud, dennengroen en parelmoer zorgen voor een complete kleurenmix.

Ester en Erik kaarsen

Het Deense kaarsenmerk Ester en Erik mag in deze stijl niet ontbreken. De bekende naar boven spits toelopende kwaliteitskaarsen zijn een must have op een mooi gedekte tafel, waar deze stijl van Klassiek & Chique niet zal misstaan.

Fluwelen rode slee als pronkstuk

Bezoek onze winkel en bewonder de grote koninklijke goudkleurige slee met fluwelen rode binnenkant, het pronkstuk van de trend Klassiek & Chique. Wij hebben deze trend prominent in onze winkel terug laten komen. Breng een bezoek aan onze mooie winkel en laat u onderdompelen in de laatste trends. U vindt de winkel van ten Kate aan de Twelloseweg 8 te Deventer (op de Worp). We hebben gratis parkeerplaatsen voor de deur.

Ben je ook zo nieuwsgierig naar trend 1 en 3 lees dan vast verder op tenkate-deventer.nl/interieurtrends-kerst-2018/