kikker, kerstbal, kersthangers, dier, fantasiefiguren, kerstdecoratie, woonaccessoires, homedecoration

Interieurtrend 3 voor de winter en kerst 2018 – Fantasie Figuren

De laatste trend is de verbeelding van sprookjes in een wereld vol fantasie. De kersthangers passend bij dit thema zijn allemaal uniek en voor een groot deel zelfs handgemaakt. De één nog bijzonderder de ander. De decoraties van deze stijl hebben dan ook een rijke uitstraling. Er hangt niet zomaar iets uw kerstboom. Nee het zijn (kerst) figuren in de vorm van poppetjes, dansende ballerina’s, kussende kikkers, draaimolens waarbij gedacht is aan het kleinste detail en muziekdoosjes met prachtige geluidjes.

De Amaryllisbol gecombineerd met kersthangers

Die prachtige kersthangers doen het niet alleen geweldig in de kerstboom maar op een klein statief of onder een stolp staan ze ook te pronken op elke kersttafel. En als je dan toch bezig bent; een niet weg te denken klassieker voor op elke kersttafel is de befaamde Amaryllisbol. Deze kun je helemaal naar eigen smaak pimpen voor een weergaloos effect op tafel.  Vergezeld van fraaie servetringen en sfeervolle lichtjes maak je een onvergetelijke indruk. Deze hippe bol leent zich er bij uitstek voor om als cadeau weg te geven.

De trend fantasie figuren vind je door onze hele winkel heen. Met als echte eyecatcher de takkenboom op de toonbank. De winkel van ten Kate is gelegen aan de Twelloseweg 8 te Deventer. Laat je verwonderen. Kom je ook een kijkje nemen? Parkeren is gratis en voor de deur.