Kerst 2022 ten kate flowers & decorations deventer
Kerst 2022 ten kate flowers & decorations deventer
Winkel ten kate deventer buiten kerst

Kerst op het bedrijf

Steeds meer bedrijven erkennen de invloed van een warme, gezellige en creatieve inrichting op het werkplezier van medewerkers. Mensen willen zich op hun werk meer thuis voelen. Uit onderzoek is gebleken dat ruim 80% van de werknemers het belangrijk vindt hoe een werkruimte of kantoor is ingericht. 42% zegt zelfs productiever te worden als de inrichting en de sfeer goed voelt. Dat geldt helemaal voor de feestmaand december. De gelegenheid bij uitstek om het wat knusser, warmer en gezelliger te maken op de werkplek. Onderaan deze pagina staan in de portfolio prachtige kerstopdrachten bij diverse bedrijven.

Kerstdecoratie uitbesteden

Veel bedrijven proberen dat zelf te doen. Vaak niet onverdienstelijk. Maar heb je er weleens over nagedacht om dat door een ervaren decorateur te laten doen? Schoenmaker, blijf bij je leest. Een “stylist” die met je meedenkt in creatieve oplossingen en je bedrijf net die bijzondere uitstraling geeft? Een sfeer waarin mensen zich net wat prettiger voelen, beter samenwerken en productiever zijn. Een bijzondere aankleding heeft vaak ook een positief effect op de bezoekende klanten.

Laat je adviseren door een stylist

Of het nu gaat om een kant en klare kerstboom (Pop-up X-mas tree), een guirlande aan de gevel, een bijzonder kerstarrangement in diverse soorten en maten, de decorateurs van ten Kate denken graag met u mee. Zo wordt de inrichting bijzonder en laat je jouw collega’s en klanten zich verwonderen aan de fijne sfeer binnen jouw bedrijf. Zo doe jij waar jij goed in bent en laten wij van ten Kate ons graag uitdagen in waar wij goed in zijn.

Er zijn veel mogelijkheden om kerst op jouw bedrijf meer tot leven te laten komen. Laat je inspireren door te bellen met Joachime op 0570-612273 of stuur een e-mail naar joachime@tenkate-deventer.nl Je staat versteld van wat er mogelijk is.

U kiest voor ten Kate omdat:

  • Wij jarenlange ervaring hebben
  • Wij creatief met u meedenken
  • Wij uw verwachtingen overtreffen
  • Wij met u inspirerend en enthousiast samenwerken

Meer informatie

Wilt u van gedachten
wisselen of heeft u
een vraag? Neem gerust
contact op

De bloeiende wereld
van Ten Kate

This post is also available in: Engels