Florale decoratie Military Boekelo

Een najaar bij ten Kate met leuke projecten en mooie uitdagingen

De afgelopen weken hebben wij niet stil gezeten. Zo hebben verscheidene bruidsparen ons het vertrouwen gegeven om het bruidsarrangement en de aankleding van hun trouwerij te verzorgen. Dat is voor ons elke keer weer een voorrecht, waar we onze ziel en zaligheid in leggen om een zo mooi mogelijk bruidsboeket, corsage of bruidsdecoratie te maken. Of het nu gaat om een klein arrangement of de totale aankleding. Uit de reacties van de bruidsparen is dat weer goed gelukt.

Diverse evenementen en beurzen

Ook was het druk met de aankleding van diverse evenementen en beurzen. Zoals het Femme Inspiratie evenement in de Lebuinuskerk waar de totale florale aankleding voor onze rekening kwam. Maar ook een mooi evenement in het Zwitsal complex en op een andere locatie in Apeldoorn de aankleding van een End of Summer party. In Houten waren we betrokken bij de inrichting van de beurs het CorporatiePlein. Ook dit jaar waren wij weer present bij Military Boekelo. Waar we zowel de cross als de VIP paviljoens hebben opgefleurd met florale decoraties.

Voorbereiding TEFAF New York en Maastricht

En ondertussen zijn we volop bezig met de voorbereiding van TEFAF NY Fall van 28 oktober tot en met 1 november. Ook deze editie van TEFAF New York belooft weer een succes te worden. Verder zijn we druk in de weer met, je verwacht het niet, de proefopstellingen voor TEFAF Maastricht in maart 2018. Bij deze editie staan wij weer voor de gigantische uitdaging om de entree en de gangpaden weer zo spectaculair mogelijk te decoreren. Dit jaar heeft de architect van de beurs een pronkstuk voor de entree op de tekentafel liggen wat zijn weerga niet kent.

Kerst 2017

En de voorbereidingen voor de Kerst zijn alweer in volle gang. Gesprekken met opdrachtgevers voor de aankleding van eindejaarsfeesten, evenementen en voor het aankleden van diverse bedrijven en instellingen in kerstsfeer. Ook onze winkel aan de Twelloseweg is klaar voor de Kerst. Om u te ontvangen in een oase van ideeën.

Kortom mooie uitdagingen en een geslaagde herfst met leuke projecten bij ten Kate. Op naar de magische Kerstperiode, de december-feestmaand staat voor de deur!