Haringparty Deventer 2023
ten kate deventer op locatie Teleon
Tafeldecoratie ten Kate Deventer
Haringparty Deventer 2023
ten kate deventer op locatie Teleon
Mauritshuis 200 jaar ten kate deventer
IJssel Restaurant X Lemon TreeThe Lemon Tree X IJsselrestaurant
TEFAF MAASTRICHT 2023

Planten verhuur

Ten Kate flowers & decorations is een zeer betrouwbare partner als het gaat om verhuur van decoratieve invulling voor evenementen. Denk hierbij aan grote, jaarlijks terugkerende evenementen en beurzen, maar denk ook aan kleinschalige evenementen zoals bruiloften of bedrijfsfeesten. Samen met u zullen we tot een perfect resultaat komen. Wij kunnen u deskundig adviseren over het huren van verschillende soorten bloemen en planten zodat uw evenement de uitstraling krijgt die u voor ogen heeft. Want met de mooiste bloemen, planten en het juiste meubilair wordt uw evenement gegarandeerd een succes.

Planten huren

De sfeer is erg bepalende factor voor de uitstraling van uw evenement, bedrijfspresentatie, bedrijfsfeest of beursdeelname. Bij Ten Kate flowers & decorations kunt u kiezen uit een ruim assortiment van planten. U zult versteld staan van de grote hoeveelheid verschillende, bijzondere planten die u bij ons kunt huren. Dit zorg ervoor dat u altijd de juiste groendecoratie kunt kiezen die bij de stijl, uitstraling en sfeer van uw evenement past. Ook kunt u ervoor kiezen om bijvoorbeeld indrukwekkende bloemstukken bij de entree te plaatsen of zorgen voor sfeervolle bloem – en groendecoratie op tafels.

Decoratie verhuur

Ook kunnen wij u assisteren bij het vinden van het juiste meubilair. Van tafels en stoelen tot lounge meubilair en tenten. Het huren van het best passende meubilair is erg belangrijk bij het organiseren van een evenement. Maar alleen met het meubilair zelf kan u niet de gewenste, gezellige sfeer creëren in een ruimte . Daarvoor zijn planten en bloemen noodzakelijk. Om die reden zijn wij door onze jarenlange ervaring erg sterk in het perfect combineren van meubilair en groendecoratie. Denk hierbij bijvoorbeeld aan een mooie, grote tafel met een boom in het midden. Hier kunnen gasten gezellig omheen zitten terwijl ze tegelijkertijd kunnen genieten van prachtige groendecoratie.

Persoonlijk advies & informatie

Wij zorgen ervoor dat elke samenwerking aangenaam verloopt en dat uw wensen altijd centraal zullen staan. Wij zoeken de juiste decoratie die perfect aansluit bij uw verwachtingen en uw budget. Bent u benieuwd wat wij voor u kunnen betekenen? Neem gerust geheel vrijblijvend contact met ons op voor meer informatie, zodat we samen de ideale groendecoratie voor uw evenement kunnen bepalen. Laat u inspireren en bekijk onze eerder georganiseerde evenementen, feesten en bruiloften.

Huur uw planten bij ten Kate voor:

  • Het centraal stellen van uw wensen
  • Functionele en praktische inrichting
  • Unieke en eigentijdse decoraties
  • Kennis van florale inrichting
  • Het creatief met u meedenken

Portfolio

De bloeiende wereld
van ten kate

This post is also available in: Engels