Tafeldecoratie en Dakplatanen tijdens Concour 'd elegance

50-jarig privéfeest te Deventer

50-jarig privéfeest te Deventer

Je wordt maar één keer 50 en wat doe je dan? Dan organiseer je een knallend feest met eten, drinken en vrolijke muziek achterin je eigen tuin. En voor de organisatie van het feest doe je een beroep op de kennis en expertise van ten Kate flowers & decorations. Zo hebben wij het gehele feest van A tot Z georganiseerd, met uitzondering van de catering.

Als je een huis hebt met openslaande deuren, waardoor je de tuin bij het huis kunt betrekken dan bereik je nog meer feestruimte door een stretchtent in de tuin te plaatsen. In de tent waren lange, hoge tafels met krukken geplaatst. Het meubilair was wit gespoten en op de tafels was gebruikgemaakt van gekleurde potjes met diverse soorten seizoensbloemen. Op de banken met gekleurde kussens konden de gasten in kleine kring borrelen. Achterin de tuin stond een uitgiftebar in dezelfde entourage als de overige meubels. De tent werd ’s avonds tijdens het feest verlicht met gekleurd theaterlicht en windlichten. Heaters zorgden voor de warmte.

De aankleding gaf het feest een hippe maar vooral ook chique entourage en sfeer. Het geheel was perfect op elkaar afgestemd. Zo ziet u maar weer, een feest kan prima bij u thuis en in de tuin. Vertel ons wat uw wensen zijn en wij maken een vrijblijvend ontwerp. Wij hebben alle middelen in huis om ook uw feest onvergetelijk te maken.

This post is also available in: Engels