Haringparty Deventer 2023
ten kate deventer op locatie Teleon
Tafeldecoratie ten Kate Deventer
Haringparty Deventer 2023
ten kate deventer op locatie Teleon
Mauritshuis 200 jaar ten kate deventer
IJssel Restaurant X Lemon TreeThe Lemon Tree X IJsselrestaurant
TEFAF MAASTRICHT 2023

ABN AMRO World Tennis Tournament 2023

ABN AMRO World Tennis Tournament 2023

Bij het ABN AMRO Open zit je boven op het tennis. Toptennis, want sinds 1974 stonden er talloze legendes op de baan in Rotterdam Ahoy. Bij je bezoek aan het ATP-tennistoernooi zie je niet alleen de tennis wereldtop strijden om de titel van dichtbij: het is een complete dag uit!

Al sinds 1974 is ABN AMRO betrokken bij het ABN AMRO Open in Rotterdam Ahoy. Daarmee sponsoren zij dit evenement al 50 jaar – de langste sponsorrelatie binnen de ATP Tour.

Bij zo’n prachtig evenement kan onze creativiteit zijn weg wel vinden. De wens van de klant was een groenrijke omgeving. Deze hebben wij gecreëerd doormiddel van verschillende bomen en planten. Er is er voor gekozen om in de nissen, die door de stand bouwer zijn ontworpen, een prachtig geheel van verschillende planten te plaatsen, waardoor je een speel effect creëert.

Ook mochten de bloemen dit jaar niet ontbreken. We hebben doormiddel van slanke strakke cilindervazen, in verschillende groen tinten, diverse afscheidingen gecreëerd. Deze vazen hebben we gevuld met prachtige bloemen in witte tinten met “een Touch of Yellow”, helemaal in de sfeer van de hoofdsponsor ABN. Dit leuke gele detail werd dit jaar vertegenwoordig door het craspedia bolletje, dit past wel in de “tennissferen” 😉