Private Dining Maastricht | ten Kate Flowers
ten kate deventer op locatie Teleon
Kerstdiner Bolwerksmolen
Haringparty Deventer 2023
The Lemon Tree X IJsselrestaurant
ten kate deventer op locatie Teleon
ten kate deventer op locatie Teleon

Algemene Onderwijsbond Nederland Bergkerk te Deventer

Algemene Onderwijsbond Nederland Bergkerk te Deventer

De monumentale Bergkerk gelegen op een terp middenin het Bergkwartier leent zich bij uitstek voor het organiseren van diverse evenementen. Dat moet de Algemene Onderwijsbond Nederland ook hebben gedacht bij het zoeken van een locatie voor een landelijke teambuildingsdag. Overdag waren er verspreid over Deventer allerlei activiteiten georganiseerd waar de leden zich voor konden inschrijven. Zo was er ook bij ons in de winkel een workshop met als thema het samen maken van een bloemstuk, een ware eye-catcher, voor in het midden van de kerk.

En dat was goed gelukt. De reageerbuisjes met diverse bloemen, in de bomen achter de bar gehangen, daar kon je niet omheen. Onze opdracht was het omtoveren van de kerk in een sfeervolle locatie waar de bezoekers het wauw-effect van zouden krijgen. Het hoofdthema van het evenement was “rond de wereld”. De kerk was opgesplitst in aparte ruimtes met foodpoints, ieder met een eigen thema.

Zo was er een foodpoint Asia ingericht. Nabootsing van het hippe Tokyo met een fushion sushi band en statafels met verlichting. Als tafeldecoraties werden orchideeën en in de ruimte werden bamboe planten gebruikt. In het foodpoint Zuid-Amerika werd veel kleur gebruikt. Houten zitjes met (blauwe) statafels met daarin een ficus. Jungle-achtige planten gaven het thema meer kracht. Het familiegevoel werd bij het thema Mediterrane benadrukt door lange tafels, houten stoelen en door bomen als olijven, metrosidorussen en plantanen te plaatsen. Op de tafels verschillende decoraties van bloemen en wijnflessen. Bij 1001 Nacht werd de sfeer benaderd van een Oosters theehuis. De gasten konden plaatsnemen op lage krukjes en of kleden op de grond. Dienbladen met verschillende vaasjes en bloemdecoraties zorgden voor de invulling van het sprookje. Kortom, teveel om op te noemen.

De thema’s van de verschillende foodpoints zorgden in de juiste afstemming tot het centrale thema, rond de wereld. Het was een geslaagd evenement. Gelukkig hebben we de foto’s nog. Kijkt u mee?

This post is also available in: Engels