TEFAF Maastricht 2024
Haringparty Deventer 2023
ten kate deventer op locatie Teleon
Haringparty Deventer 2023
ten kate deventer op locatie Teleon
Mauritshuis 200 jaar ten kate deventer
IJssel Restaurant X Lemon TreeThe Lemon Tree X IJsselrestaurant
TEFAF Maastricht 2024

Art Basel te Basel

Art Basel te Basel

Art Basel is een grote, prestigieuze kunstbeurs voor hedendaagse kunst, sinds 1969 jaarlijks gehouden in de Zwitserse stad Basel. Liefst 291 galerieën uit 34 landen trekken het derde weekend van juni richting de Zwitserse stad. Daar moet het succes van het komende kunstjaar binnen worden gehaald. Het aanbod van de ‘grootste supermarkt voor hedendaagse kunst’ is – voor de kunstkoper maar vooral voor de liefhebbers – duizelingwekkend.

Bij ten Kate werken we graag aan deze duizeling mee door de beurs te ondersteunen met groen en bloem waardoor de moderne kunst nog meer tot haar recht komt. Hoge witte potten met Philodendron  zorgen voor bescheiden decoratie in dienst van de kunst. Een van de wensen was om kille, koud aandoende muren van gebouwen vriendelijker te maken door middel van hedera hagen.

Diverse ruimtes in de beurshal zijn intiemer gemaakt door op maat gemaakt meubilair in de vorm van zitjes. De plantenbakken in vrije vorm die tevens dienst doen als meubel zijn in onze timmerwerkplaats gemaakt en in onze spuitcabine in de gewenste kleur gespoten. Met een aantal trailers vervoeren wij dan de meubelstukken en planten naar Zwitserland. Op locatie worden de bakken, meubels gemonteerd en de planten erin geplaatst.

Wij zijn er trots op onderdeel te mogen zijn van dit fantastische evenement en vergapen ons iedere keer weer aan de moderne kunst.

This post is also available in: Engels