Bruidsboeket pasteltinten
rozenblaadjes op bruidsjurk

Bruiloftsfeest Rijssen

Bruiloftsfeest Rijssen

De wensen van dit stel waren duidelijk, ze wilden graag een landelijke bruiloft met zachte kleuren. Mooie pasteltinten combineerden goed met de witte meubels. Witte tuinbanken en mooie lopers zorgen voor een goede basis op de landelijke locatie. In het land achter de molen vond de ceremonie plaats, met een heerlijk zonnetje erbij zorgde dit voor een ultiem trouwgevoel.

De start was bij de Pelmolen, waar alle dag gasten aanwezig waren. Vervolgens lagen er boten klaar waarmee iedereen naar de ceremonie kon varen. De gasten mochten namelijk zelf de bootjes besturen. Het lunchen vond zelfs ook plaats op de boot. De buitenceremonie was een prachtige setting. Daarna het vervoer naar de kerk ging met een bus en tot slot de relaxte borrel.

Het bruidspaar had een strakke tijdsplanning, waardoor het voor ons een uitdaging was om alles op tijd af te hebben en op de juiste plaats af te leveren. Het was daarnaast ook nog een enorm warme dag van z’n 35 graden.

Des al niet te min maakten prachtige seizoensbloemen in bijpassende potten de sfeer compleet. Grote en kleine bloemdecoraties sierden de tafels, stoelen, looproute en het grasveld.

We hebben seizoensbloemen gebruikt als gladiolen, hortensia’s, delphiniums, pioenen, sneeuwbal, campanula’s en alliums. Door de afwisseling van grote, lange materialen en fijne, hangende materialen ontstond er een spannend geheel waar je uren naar wilt kijken.

De diverse decoraties waren volledig naar wens van het bruidspaar en leverden schitterende plaatjes op.

This post is also available in: Engels