Bruidsboeket pasteltinten
rozenblaadjes op bruidsjurk

Bruiloft in de buitenlucht

Bruiloft in de buitenlucht

Wat doe je als je op de mooiste dag van je leven diverse locaties hebt uitgekozen die je zo mooi mogelijk wilt aankleden? Dan bel je ten Kate. Samen met het bruidspaar hebben we geheel naar wens, vier locaties met groen, bloem en meubilair aangekleed: het ouderlijk huis van de bruid, het ouderlijk huis van de bruidegom, de buitenlocatie van de huwelijksplechtigheid en de gelegenheid waar het diner en avondfeest werd gehouden.

Om diverse florale arrangementen meerdere keren te gebruiken was een strakke planning noodzakelijk. Buiten trouwen was de vurige wens van het bruidspaar. Echter, de week voor de trouwdag waren de weersvooruitzichten onheilspellend. Om toch buiten te trouwen werd last minute een prachtige stretchtent geplaatst. Dit maakte het geheel nog intiemer waardoor het ondanks de regen, het knus en gemoedelijk was. Stoelcorsages van het gangpad naar het altaar fleurden de tent op, dit samen met de roestige ijzeren vazen met groen en bloem. Gelukkig was het een stralende dag en kwamen de bloemen nog beter tot zijn recht.

Uiteraard mocht het bruidsboeket, de corsages, de tafeldecoraties en de opvallende bloemen op de auto niet ontbreken. Door de arrangementen op verschillende locaties te gebruiken kun je de hele dag van de mooie bloemen genieten en blijf je hetzelfde thema houden. Daarbij denken wij graag mee bij een optimale inzetbaarheid van de decoraties, voor ons altijd weer een leuke uitdaging. Wij kijken vol trots en voldoening terug op deze mooie, gelukkig zonnige dag.

This post is also available in: Engels