Bruidsboeket pasteltinten
rozenblaadjes op bruidsjurk

Bruiloft in Rijssen

Bruiloft in Rijssen

Trouwen misschien wel de mooiste dag van je leven. Op een prachtige locatie in Rijssen namelijk bij Kasteel de Oosterhof, samen met de decoratieve aankleding met groen- en bloem van ten Kate waren alle ingrediënten aanwezig voor een intieme huwelijksceremonie met aansluitend een stijlvol diner en een knallend avondfeest.

Thuis bij de bruid werd het oprit versierd met een witte loper en pastelkleurige ballonnen. Bij de bruidegom werd de deur opgefleurd met een bloemenslinger. Perfect voor mooie foto’s. Het koppel ging in stijl naar de trouw locatie, aan de spiegels van de auto hebben we rozen met linten bevestigd.

Bij de ingang op de trouw locatie werd het bruidspaar en de gasten ontvangen met potten met asparagus en linten. In de tuin was er een traditionele trouwopstelling met klassieke witte stoelen met centraal in het midden naar het altaar en een witte loper. Het geheel kreeg kleur door grote aardewerken potten met pastel gekleurde bloemen, geplaatst op pastel roze zuilen.

In de feesttent stonden treurberken die de hoogte van de tent doorbraken. Op de roze kleurige bekisting stonden cilinder vazen met fris gekleurde bloemarrangementen in combinatie met kaarsen. Op de tafels stonden bloemen in verschillende glazen vaasjes. Het strak, witte meubilair en de entourage van het kasteel zorgde voor een fantastische uitstraling.

Ben je nou benieuwd hoe wij jullie trouwdag tot een onvergetelijke dag kunnen maken, neem gerust contact met ons op! Of doe inspiratie op op onze portfolio pagina.