Bruidsboeket pasteltinten
rozenblaadjes op bruidsjurk

Bruiloft Landgoed Singraven

Bruiloft Landgoed Singraven

Huis Singraven biedt een stijlvol decor voor de ‘dag van uw leven’. Niet alleen het huis verschillende mogelijkheden voor die ene dag. Het park is echt een unieke plek om deze bijzondere dag niet wat extra’s mee te geven. Helemaal als het weer dan ook nog mee zit…..

In opdracht van Westerhuis Verhuur Twente verzorgden wij deze huwelijksdecoratie, uiteindelijk op vier verschillende plekken in het park. De ceremonie waarbij de kleur wit in de decoratie de boventoon voert, eigenlijk zoals het hoort met een romantisch prieeltje van waaronder het bruidspaar elkaar het ja-woord gaf, het moment van proosten in de tuin, het diner weer elders op het terrein onder een stretchtent. De kleur van de decoratie nu juist wit, poeder roze en goudkleurige accenten. Waarbij de “blad gouden” snippers op de bloemen ook niet ontbraken. En als klap op de vuurpijl het avondfeest in een transparante tent direct onder de sterren hemel met een hele kleurrijke decoratie. In alle decoraties gebruik gemaakt van echte seizoensbloemen.

Wij kijken met trots terug op deze mooie opdracht, de fijne samenwerking en de vele complimenten die hebben ontvangen. Bloemen houden van mensen.

This post is also available in: Engels