Haringparty Deventer 2023
ten kate deventer op locatie Teleon
Tafeldecoratie ten Kate Deventer
Haringparty Deventer 2023
ten kate deventer op locatie Teleon
Mauritshuis 200 jaar ten kate deventer
IJssel Restaurant X Lemon TreeThe Lemon Tree X IJsselrestaurant
TEFAF MAASTRICHT 2023

CAI Beekbergen bij Riant Equestrian Centre

CAI Beekbergen bij Riant Equestrian Centre

Van donderdag 3 tot en met zondag 6 augustus jl. stonden de terreinen van Riant Equestrian Centre geheel in het teken van de internationale mensport. Ten Kate flowers & decorations is één van de sponsors van het eerste uur van het evenement en ook de decorateur van het VIP paviljoen. Ook dit jaar hebben we weer onze best gedaan om er iets moois van te maken.

Het VIP paviljoen bestaat uit een grote tent van 15 bij 30 meter die volledig wordt ingericht met meubilair, bloem- en groendecoratie. Bij het ontwerp hadden we, gelijk aan vorige edities, volledig de vrije hand. De houten tafels met leren stoelen samen met de donkere zuilen met natuurlijke potten zorgden voor een warme uitstraling. De losse, strandtent look werd bewerkstelligd door een laag zilverzand op de vloer en flonders op het VIP terras. De natuurlijke bloemdecoraties van fraaie jungle planten gaven het geheel een stoere indruk, helemaal van deze tijd. Grote natuurstenen potten met fleurige, kleurrijke arrangementen maakte de ruimte hip en fris.

Het VIP terras was zodanig met banken, zittafels en statafels met krukken ingericht dat er een vrij uitzicht was op de piste. Op alle tafels zowel binnen als buiten was er een overdaad aan vaasjes met kleurrijke bloemen wat net dat extra elan gaf in de finishing touch van het evenement. De organisatie mocht dan ook veel complimenten in ontvangst nemen over de sfeer en de entourage. Ook bij de volgende editie zijn we graag van de partij.

This post is also available in: Engels