TEFAF Maastricht 2024
Haringparty Deventer 2023
ten kate deventer op locatie Teleon
Haringparty Deventer 2023
ten kate deventer op locatie Teleon
Mauritshuis 200 jaar ten kate deventer
IJssel Restaurant X Lemon TreeThe Lemon Tree X IJsselrestaurant
TEFAF Maastricht 2024

Concours d’ Elegance Paleis het Loo

Concours d’ Elegance Paleis het Loo

In en rond de tuinen van het Loo, tegen het Koninklijke decor van het paleis, werd ook dit jaar weer het gerenommeerde Concours d’ Elegance georganiseerd. Het summum voor de (klassieke) autoliefhebbers. Al enkele jaren werken wij succesvol samen met de organisatie van het concours en kleden wij de stands van de diverse automerken aan. Merken als Ferrari, Tesla, Porsche maar ook Renault, Alfa Romeo en bekende autodealers geven acte de présence om zich van hun beste kant te laten zien. Ook hebben wij dit jaar gezorgd voor de mediterrane aankleding met groen en bloem van de exposantenborrel.

Voor elke stand stemmen wij de florale aankleding in overleg af op de uitstraling van het merk. Daarbij houden we rekening met kleur, gebruikte materialen en de ambiance in de stand. En dat komt weer terug in het gebruik van de soort bloemen en planten, de kleur maar ook de afmeting van de arrangementen. Dat betekent een goede inventarisatie vooraf van de wensen van de standhouders en een perfecte samenwerking met de overige toeleveranciers.

Concours d’ Elegance is een fantastisch evenement om veel verschillende creaties af te stemmen op de wensen van de klant en de uitstraling van merk en evenement.

This post is also available in: Engels