Haringparty Deventer 2023
ten kate deventer op locatie Teleon
Tafeldecoratie ten Kate Deventer
Haringparty Deventer 2023
ten kate deventer op locatie Teleon
Mauritshuis 200 jaar ten kate deventer
IJssel Restaurant X Lemon TreeThe Lemon Tree X IJsselrestaurant
TEFAF MAASTRICHT 2023

Concours d’Élégance Paleis Het Loo 2018

Concours d’Élégance Paleis Het Loo 2018

Vanaf de eerste editie in 1999 heeft het Concours d’Élégance Paleis Het Loo één doel: de mooiste auto’s laten zien die er te vinden zijn.

Hét middelpunt van het evenement is natuurlijk het internationale concours, maar er is veel meer te zien dat dat. Diverse importeurs presenteren hun nieuwste modellen en tijdens de sprint is het mogelijk om fraaie klassiekers in actie te zien. Het decor is het mooist denkbare: Paleis Het Loo in Apeldoorn.

Natuurlijk is het Concours d’Élégance Paleis Het Loo in eerste instantie bedoeld voor autoliefhebbers. Maar het Concours is meer dan dat. Op de Royal Fair zijn tientallen kraampjes te vinden met uiteenlopende artikelen, van mode en sieraden tot kunst. Door de aanwezige foodtrucks wordt het verblijf nog aangenamer. Bovendien zijn de paleistuinen toegankelijk. Vanaf het paleisdak is het uitzicht daarop nog spectaculairder! Voor Vips en genodigden was in de stallen van het Loo de Club d’Élégance ingericht. Dit jaar met als thema Frankrijk. Daarop afgestemd het meubilair met bistrotafels en stoelen, gietijzeren vazen met weelderige voorjaarsarrangementen met zonnebloemen. Op tafel diverse tafelstukjes in de kleur geel en om de zonnige Franse sfeer nog meer te benadrukken dakplantanen waar waxinelichtjes in gehangen zijn.

Ten Kate is al jaren trotse partner van Classic Events, de organisator van het evenement. Wij verzorgen de aankleding van de diverse dealerstands en de decoratie in de centrale gastenontvangstruimte bij de stallen van Het Loo. Zie voor een impressie van de aankleding de foto’s.

This post is also available in: Engels