TEFAF Maastricht 2024
Haringparty Deventer 2023
ten kate deventer op locatie Teleon
Haringparty Deventer 2023
ten kate deventer op locatie Teleon
Mauritshuis 200 jaar ten kate deventer
IJssel Restaurant X Lemon TreeThe Lemon Tree X IJsselrestaurant
TEFAF Maastricht 2024

Haringparty Deventer 2024

Haringparty Deventer 2024

Half juni draait alles om haringparty’s. Ondanks dat de experts beweren dat de haring nog niet vet genoeg is, vond het jaarlijkse event gewoon plaats. Een mooie en gezellige Deventer Circuit Haringparty 2024 met en voor ondernemers en bestuurders uit Deventer. Dit keer onder parasols en in de vernieuwde IJssel Restobar bij Pillows Luxury Boutique Hotel aan de IJssel. Een toplocatie voor een Deventer feestje met uitzicht op de skyline van Deventer.

Het feest begon regenachtig. Dit mocht de pret echter niet drukken! De genodigden genoten van heerlijke hapjes, elkaars gezelschap en natuurlijk de prachtige decoraties. Het thema was “roze!,” wat terugkwam in de loper bij de ingang, de tafels en het fleurige bloemstuk op het terras, wegens de weersomstandigheden hebben we ook het restaurant binnen op gefleurd met tafeldecoratie en een mooi bloemstuk op de bar.

De eerste haring werd weer op een leuke manier gepresenteerd, een opening op stelten. Het vaatje werd overgedragen aan wethouder Lars Wijnhoud.

Benieuwd hoe dit er achter de schermen aan toegaat? Klik dan snel hier!