ten kate deventer op locatie Teleon
ABN AMRO Open - Ahoy Rotterdam - ten Kate Deventer
Krans kleurrijk. ten Kate Deventer

Kerst 2019

Kerst 2019

We kijken terug op een drukke, maar voldane periode met prachtige kerstdecoraties. De bijzondere decoraties zorgden voor talloze blije reacties van de klanten.

Midden november stond de eerste kerstdecoratie al op zijn plek. De kerstdecoraties schitterden door heel het land. Zo pronkten levensgrote notenkrakers in Duitsland en sierden diverse decoraties de Loetje restaurants.

Een groot aantal blije opdrachtgevers, een fantastisch team, talloze arbeidsuren, veel werkplezier, ontelbare blije gezichten: kortom in één woord GEWELDIG!

In onze winkel was het ook op en top kerst. Met de drie trends, red velvet, december to remember en country christmas, als leidraad voor de prachtige inrichting. Bijzondere kerstballen, kleurrijke notenkrakers en de mooiste kerstarrangementen maakten de kerstsfeer helemaal compleet.

Daarnaast hebben we inspiratievolle vier themadagen georganiseerd en waren de workshopavonden wederom allemaal volgeboekt.

De vele bezoeken aan onze kerstwinkel en alle leuke reacties over de decoraties, hebben voor een geweldige tijd gezorgd. We kijken nu al uit naar Kerst 2020!

This post is also available in: Engels