TEFAF Maastricht 2024
Haringparty Deventer 2023
ten kate deventer op locatie Teleon
Haringparty Deventer 2023
ten kate deventer op locatie Teleon
Mauritshuis 200 jaar ten kate deventer
IJssel Restaurant X Lemon TreeThe Lemon Tree X IJsselrestaurant
TEFAF Maastricht 2024

Libema Open 2024

Libema Open 2024

Elk jaar komt de tennistop in juni samen op Autotron om te strijden voor de felbegeerde beker. Het Libéma Open in Autotron ’s-Hertogenbosch staat bekend als een van de belangrijkste voorbereidingstoernooien voor het Grand Slam-toernooi Wimbledon en is daarmee het grastoernooi van het seizoen.

Het is duidelijk dat dit toernooi duizenden bezoekers trekt. Het Libéma Open biedt niet alleen topsport, maar ook een onvergetelijke beleving en uitstekende faciliteiten. Groen en bloemen spelen daarbij een onmisbare rol.

Libéma Open zet zich in voor maatschappelijke thema’s zoals duurzaamheid, klimaatverandering en CO2-uitstoot. Bij de decoratie houden we hier zoveel mogelijk rekening mee. In plaats van grote bloemstukken bij de entree, die vaak moeten worden vervangen, kiezen we voor opvallende eyecatchers in de vorm van grote bomen. Dit sluit perfect aan bij de omgeving van de grasbanen van Libéma Open, gelegen tussen de bossen en midden in de natuur.

In de zuilen van het hekwerk, dat zorgt voor afbakening van terrassen of looproutes, plaatsen we asparagus. De open ruimtes bij de stretchtenten vullen we met diverse lage groene planten.

Wij zijn er trots op dat we al tientallen jaren partner zijn van dit prestigieuze sportevenement.