Haringparty Deventer 2023
ten kate deventer op locatie Teleon
Tafeldecoratie ten Kate Deventer
Haringparty Deventer 2023
ten kate deventer op locatie Teleon
Mauritshuis 200 jaar ten kate deventer
IJssel Restaurant X Lemon TreeThe Lemon Tree X IJsselrestaurant
TEFAF MAASTRICHT 2023

Mauritshuis Den Haag

Mauritshuis Den Haag

Mauritshuis bestond in 2022 maar liefst 200 jaar en wat is een verjaardag zonder bloemen? Het hele museum stond een jaar lang in bloei.

In februari toverende we de voorgevel om tot een bloemen waterval. Die doorliep tot in de foyer beneden. Ook voor op het plein bij het museum hebben we de bloemetjes buiten gezet in 24 bloembakken. De bloemen in deze bloembakken hebben we iedere 6 weken verwisseld naar seizoen. 

We zijn begonnen met de echte voorjaarsbloemen, de mooiste bolletjes. 6 weken later gevolgd door prachtige tulpen. Helemaal voorjaar dus! Natuurlijk moesten deze voorjaarsbloeiers in de zijden variant toegevoegd worden aan het boeket aan de gevel. Na de tulpen was het tijd voor iets fruitigs! En toverden we de bloemen tuin om tot een proeftuin! Bezoekers konden zelf aardbeien plukken om ze vervolgens lekker op te snoepen! Ook voegden we de zijden variant van de aardbei toe aan de bloemenwaterval.

Op dat moment zaten we aan de start van de zomer en wat is nou echt een prachtige zomerbloeier.. pioenen! De 24 bakken werden opgefleurd door honderden pioenen. Waarna we de zomer hebben doorgezet met een mix van de mooiste zomerbloeiers die we maar konden bedenken, het was een grote vrolijke bloemenzee. Van pioenen tot delphiniums ook een aantal zijden zomerbloemen hebben we toegevoegd aan het boeket aan de gevel. 

Hierna was het tijd om te nazomeren, dit kan alleen maar met prachtige dahlia’s. De prachtige dahlia hebben we in meerdere kleuren toegevoegd aan de zijde waterval. Na 6 weken klopte het najaar aan, voor dit seizoen hebben we een geweldige mix van allerlei soorten planten gemaakt. Dan heb je al snel alle seizoenen gehad. Maar er stond nog 1 thema op ons te wachten.. 

Kerst! We hebben de 24 bloembakken opgehaald en ze vervangen voor 24 prachtige kerstbomen met rode en gouden ballen! Tijdens deze wisseling hebben we ook de enorm grote waterval van bloemen van de gevel verwijderd. Deze hebben we op de zaak omgetoverd tot ruim honderd prachtige zijde boeketten.