Tafeldecoratie en Dakplatanen tijdens Concour 'd elegance

Opening showroom Pouw Rijssen

Opening showroom Pouw Rijssen

Ruim 500 genodigden waren aanwezig bij de feestelijke opening van de vernieuwde Volkswagen personen- en bedrijfswagen showroom en werkplaats alsmede de geheel nieuwe Audi vestiging van Pouw Rijssen. Aansluitend volgde een sfeervolle avond waarbij de gasten onder het genot van een hapje en drankje de vestigingen konden bezichtigen.

Pouw heeft Ten Kate flowers & decorations uitgenodigd om de showrooms om te toveren tot feestelijke locatie. Daarbij rekening houdend met de stijl en de uitstraling van de twee merken. Waar normaal auto’s staan te pronken, stonden nu zitjes met banken en fauteuils ingericht en diverse statafels met luxe barkrukken en bollaurieren met loungebanken Een strak witte bar met gekleurde verlichting zorgde voor het uitgiftepunt van de catering. Met decorwanden was er een debraserings-ruimte en garderobe ingericht.

Echte eye-catchers waren de grote witte potten van twee meter in het midden van de Audi showroom met daarin kleurrijke voorjaarsbloemen. Deze waren zo prominent dat ze ook van buitenaf goed te zien waren. Fleurige en kleurige bloemen in de vaasjes op de verschillende tafels zorgden voor de frisse en hippe uitstraling. Buiten stonden mooie witte potten met daarin hoge seringen tussen de auto’s te pronken alsof ze bij het totaalontwerp van het pand hoorden.

Een deel van de decoratie bleef in het opvolgend weekend staan in verband met het openingsweekend. Of de meubels, bloemen en planten hebben bijgedragen aan het succes van het openingsweekend? Wij denken met een knipoog van wel

This post is also available in: Engels