Haringparty Deventer 2023
ten kate deventer op locatie Teleon
Tafeldecoratie ten Kate Deventer
Haringparty Deventer 2023
ten kate deventer op locatie Teleon
Mauritshuis 200 jaar ten kate deventer
IJssel Restaurant X Lemon TreeThe Lemon Tree X IJsselrestaurant
TEFAF MAASTRICHT 2023

PAN 2019

Geniet van kunst, duurzame schoonheid en betaalbare kwaliteit tijdens PAN Amsterdam. Het is de ontmoetingsplek voor kunstliefhebbers, welke elk jaar in november plaatsvindt in de RAI Amsterdam. Al 34 jaar is de beurs een belangrijk evenement op de Nederlandse kunstkalender met een breed aanbod kunst, antiek en design van alle tijden. Je vindt er ruim 5.000 jaar geschiedenis. Van objecten uit oude en verre culturen tot moderne en hedendaagse kunst. Prijzen variëren van € 500 tot € 500.000.

Naast de beste kunstwerken kunnen de bezoekers al jaren genieten van de prachtigste florale kunst uit handen van onze decorateurs.

Sinds de oprichting in 1987 heeft deze jaarlijkse kunstbeurs een reputatie opgebouwd vanwege de vriendelijke sfeer en mogelijkheden om de beste kunsthandelaren te ontmoeten, kunst te bekijken en het vergelijken. Al geruime tijd verzorgen wij diverse groen- en bloemdecoratie tijdens PAN Amsterdam.

Wederom dit jaar mochten wij de algemene van groen- en bloemdecoraties voorzien. Dit keer diverse grote en kleine, groene planten in de gangpaden en in de restaurants. Daarnaast sierden glazen vazen met groene bladeren op de bar en groene vazen met palmbladeren in het restaurant. Op de tafels vaasjes met diverse witte bloemen.

Onze decoraties dienen als versieringen tussen de stands in de algemene ruimten. Door gebruik te maken van diverse soorten groene planten wordt er een speels effect gecreëerd.  In de verschillende gangen zijn elke keer andere planten te ontdekken.

This post is also available in: Engels