TEFAF Maastricht 2024
Haringparty Deventer 2023
ten kate deventer op locatie Teleon
Haringparty Deventer 2023
ten kate deventer op locatie Teleon
Mauritshuis 200 jaar ten kate deventer
IJssel Restaurant X Lemon TreeThe Lemon Tree X IJsselrestaurant
TEFAF Maastricht 2024

PAN Amsterdam 2016

PAN Amsterdam 2016

De PAN Amsterdam is een beurs voor kunst, antiek en design die jaarlijks in november wordt gehouden in de RAI in Amsterdam. Op de PAN zijn duizenden kunstvoorwerpen te vinden: werken uit de klassieke oudheid, antiek, schilderkunst van oude meesters, jugendstil, designmeubelen, hedendaagse kunst, sieraden, fotografie en etnografische kunst. De kwaliteit van het aanbod wordt vooraf gekeurd door een team van ongeveer tachtig experts.

Wij zijn er dan ook trots op deel te mogen uitmaken als één van de selecte leveranciers van de PAN. Na 10 jaar is de PAN een gewijzigde koers gaan varen door meer de nadruk te leggen op monumentaler en eigentijdser. Net als bij de TEFAF staan de bloemen in dienst van de kunst en worden de florale arrangementen in samenspraak met architect Tom Postma ontworpen.

Overwegend witte bloemen in witte potten sieren in alle eenvoud de gangpaden. Ook witte bloemen op de diverse tafels in glazen vaasjes houden het geheel rustig. Afgewisseld met veel stijlvol groen in de open ruimtes in de vorm van fycusbomen, kamerlinden en voor de afscheiding zuillaurieren. Voor meer fleur en kleur werd in sommige ruimtes gebruik gemaakt van gekleurde seizoensbloemen. Bananenplanten en parapluplanten zorgden voor de natuurlijke afscheiding van ruimtes.

Voor enkele standhouders hebben wij de stand mogen aankleden met vooral kleurrijke bloemarrangementen. PAN Amsterdam, we komen er graag en nodigen u uit om ook eens een kijkje te komen nemen.

This post is also available in: Engels