TEFAF Maastricht 2024
Haringparty Deventer 2023
ten kate deventer op locatie Teleon
Haringparty Deventer 2023
ten kate deventer op locatie Teleon
Mauritshuis 200 jaar ten kate deventer
IJssel Restaurant X Lemon TreeThe Lemon Tree X IJsselrestaurant
TEFAF Maastricht 2024

PAN Amsterdam 2018

PAN Amsterdam 2018

PAN Amsterdam is de plek om kunst, antiek en design van dichtbij te beleven. Al ruim 30 jaar komen 110 Nederlandse kunsthandelaren in Amsterdam bij elkaar en tonen de beste kunstwerken uit hun collecties.

Naast de beste kunstwerken kunnen de bezoekers al jaren genieten van de prachtigste florale kunst uit handen van onze decorateurs.

De laatste jaren wisselt de decoratie ook regelmatig van uitstraling. De decoratie was dit jaar eigentijdser met een basic uitstraling met vooral heel veel groen en minder bloem. Grote ficus bomen, van wel 450 cm hoog, in de entree hal en op de horecapleinen. Strelitzia planten in houtenomkaderingen in de gangpaden en mooie groene planten in fraaie potten in de restaurants. Op de buffetten vazen met grote groene bladeren en op de tafels een decoratie van witte Eucharis.

Voor een van de business lunches konden onze decorateurs los gaan qua kleur gebruik. De tafel werd opgevrolijkt met vaasjes in verschillende hoogtes met prachtige bloemen in rode, roze en paarse tinten.

Een mooi sereen totaal plaatje, waarbij de decoraties onderschikt blijft aan de kunst.

This post is also available in: Engels