Haringparty Deventer 2023
ten kate deventer op locatie Teleon
Tafeldecoratie ten Kate Deventer
Haringparty Deventer 2023
ten kate deventer op locatie Teleon
Mauritshuis 200 jaar ten kate deventer
IJssel Restaurant X Lemon TreeThe Lemon Tree X IJsselrestaurant
TEFAF MAASTRICHT 2023

PON

PON

PON 2018

Een keer per twee jaar wordt er door de moedermaatschappij, PON, voor de dealers van Audi en Volkswagen een eindejaarsfeest georganiseerd ergens in Nederland. Dit jaar sierde Parkhotel De Wiemsel in Ootmarsum het decor voor dit 3-daagse event.

Al in de zomer hebben wij samen met onze opdrachtgever de locatie bezocht en hebben we samen gebrainstormd over de mogelijke invulling van niet alleen de decoratie maar ook van de locatie. Welke ruimtes worden gebruikt? Plaatsen we een tent in de tuin voor het diner of kiezen we juist voor het diner het in het restaurant en kiezen we nog een andere locatie voor de 2de avond. Diverse ideeën en moodboards hebben elkaar in snel tempo afgewisseld. De rode draad qua decoratie in deze drie dagen: verrassend, goed, gezellig, winters en sfeervol. En laten wij daar nou eens raad mee weten……..

Uiteindelijk zijn de ruimtes van het hotel zoveel mogelijk benut. Zo werden de gasten de 1ste dag ontvangen op 1ste verdieping van het hotel, zodat onze decorateurs alle tijd hadden om het restaurant volledig om te turnen in een andere stijl en sfeer voor het diner. Lange boomstamtafels, aangevuld met sta- en zittafels. Op de tafels een combinatie van verschillende vaasjes met een paars, rode en donker roze bloemen. Op de lange tafels een bloemenlint. Fraaie kussens in de banken en customized schilderijen aan de muur. In deze schilderijen hebben we het logo, de kop van een rendier, van het weekend laten terugkomen.

Na het ontbijt vertrokken de gasten voor het dagprogramma, waardoor onze decorateurs weer voor een verrassing konden zorgen. Het meubilair van De Wiemsel is teruggeplaatst, de bloemen zijn blijven staan. ’s-Avonds dineerden de gasten bij De Gelderman in Oldenzaal in een totaal andere sfeer en stijl dan de Wiemsel. Ook hier hebben onze decorateurs weer hun beste beentje voor gezet en heeft de ruimte een totale metamorfose ondergaan. Het eigenlijk meubilair is verwijderd en heeft plaats gemaakt voor houten meubilair met voornamelijk statafels en meubilair in loungesfeer. Fraaie tafeldecoratie op de tafel en een enorme berk met glitterasparagus maakte het plaatje compleet.

Een geslaagd weekend waarop iedereen met een tevreden en voldaan gevoel op terug kan kijken. Trots op ons team die er weer in is gelaagd een grote grijns op het gezicht van onze opdrachtgever te toveren.

This post is also available in: Engels