Tafeldecoratie en Dakplatanen tijdens Concour 'd elegance

Provada Elizen Vastgoed Groep 2017

Provada Elizen Vastgoed Groep 2017

De stand van Elizen Vastgoed Groep was dit jaar een van de opvallendste stands van de Provada Vastgoed beurs. Het is de grootste vastgoedbeurs van ons land. Een driedaags netwerkevent waarin 23.000 vastgoedprofessionals elkaar ontmoeten. Vooraanstaande vastgoedondernemingen presenteren zich in de RAI in Amsterdam. Elizen Vastgoed Groep is één van de oudste deelnemers en heeft ten Kate flowers & decorations gevraagd om de stand aan te kleden met meubilair, groen en bloem.

Het thema van de stand was dat de gasten op een laagdrempelige manier de stand konden binnenlopen in een natuurlijke overgang van winkelstraat naar middenin de winkel. De stand moest uitnodigen en een gezellige sfeer uitstralen.

In overleg met Elizen Vastgoed hebben we gekozen voor meubilair met een warme uitstraling, houten tafels en leren stoelen. Fleurige bloemen in verschillende gekleurde vaasjes op de tafel en de geleurde waxinelichtjes zorgen voor de gezelligheid. En in het midden van de stand was de grote natuurstenen pot met een gekleurd arrangement de eye-catcher, die de stand veel allure gaf. Het geheel werd ondersteunt door mooie middelgrote aardewerkenpotten met Medinilla planten. De afscheidingsbakken met bananenplanten zorgden voor intieme plekken in de stand.

Zowel de organisatie van de Provada als onze opdrachtgever waren zeer onder de indruk. Wij hebben de samenwerking met hen als zeer prettig ervaren. Hopelijk heeft onze florale decoratie ook bijgedragen aan het bedrijfseconomische succes.

This post is also available in: Engels