TEFAF Maastricht 2024
Haringparty Deventer 2023
ten kate deventer op locatie Teleon
Haringparty Deventer 2023
ten kate deventer op locatie Teleon
Mauritshuis 200 jaar ten kate deventer
IJssel Restaurant X Lemon TreeThe Lemon Tree X IJsselrestaurant
TEFAF Maastricht 2024

Smaak van Deventer 2017

Smaak van Deventer 2017

Voor de vierde keer in successie vond bij de Boreel hèt culinaire evenement van Deventer plaats. De Smaak van Deventer is daardoor niet meer weg te denken. Diverse restaurants presenteren zich met kleine gerechten en bijpassende wijnen. Als partner van het evenement levert ten Kate de meubels en de florale aankleding van de algemene ruimtes en de decoratie van de restaurant-stands.

De florale aankleding van het algemene terras, maar ook het meubilair werden verzorgd door ten Kate. Daarbij hebben we onder andere gebruik gemaakt van een lange houten tafels met warme leren stoelen, rijk gedecoreerd met verschillende kleurrijke vaasjes van Des Pots. Dak-platanen met waxine-lichten sierden het plein met licht en groen, wat bij avond een intieme sfeer gaf. Het terrein werd opgefleurd door grote natuurstenen potten met daarin kleurrijke, tropische bloemarrangementen en door grote witte potten met fleurige gladiolen.

De Smaak van Deventer is voor ten Kate ook een moment om nieuwe dingen uit te proberen. Zo hebben wij in de stand van het Sandton IJsselhotel, waar o.a. vanuit een luxe fritesatelier gerechten werden geserveerd, de tafels versierd met bloemen in een reageerbuis gedrukt in een aardappel. Verder hebben we gebruik gemaakt van natuurlijke en stoere meubels met in het midden een rijk gedecoreerde stamtafel. De aardappelschilderijen aan de wand van de stand verwijst weer naar het fritesatelier.

De Smaak van Deventer is voor ten Kate hèt evenement bij uitstek om te laten zien wat we in huis hebben. Wij kijken dan ook uit naar de vijfde editie in 2018.

This post is also available in: Engels