TEFAF Maastricht 2024
Haringparty Deventer 2023
ten kate deventer op locatie Teleon
Haringparty Deventer 2023
ten kate deventer op locatie Teleon
Mauritshuis 200 jaar ten kate deventer
IJssel Restaurant X Lemon TreeThe Lemon Tree X IJsselrestaurant
TEFAF Maastricht 2024

TEFAF Maastricht 2022

TEFAF Maastricht 2022

TEFAF Maastricht en maart gaan hand in hand, totdat COVID om de hoek kwam kijken. Voor het eerst in talloze jaren is de beurs gehouden in juni. Ook kwam er nog eens bij dat de beurs korter moest duren, 7 in plaats van 11 dagen, vanwege drukte in de internationale zomeragenda. 

Wat is de TEFAF

TEFAF Maastricht wordt algemeen beschouwd als ‘s werelds belangrijkste beurs voor beeldende kunst, antiek en design. Ongeveer de helft van het aanbod op de beurs bestaat uit traditionele categorieën als schilderkunst van de Oude Meesters, antiek en objecten uit de klassieke oudheid. De andere helft bestaat uit moderne en hedendaagse kunst, fotografie, sieraden, twintigste-eeuws design en werken op papier.

Bloemen en planten van dit jaar

Net de maand was anders, maar ook de beurs was kleiner en de periode korter. Een leuke uitdaging qua bloemdecoratie want juni kent hele andere bloemen dan maart. Prachtige Pioenen, Delphinium, lystianthus, gloriosa, eremurus, agapanthus sierden de grote reageerbuizen in de entree en op de pleinen. In de gangpaden stelen en met transparante vazen met gekleurde seizoenbloemen de show. De gasten werden door fraaie agapanthus bij binnenkomst verwelkomt. Super leuk om ook deze bloemsoorten eens in dienst te laten staan van de kunst.

Met een groot aantal arrangeurs was Ten Kate permanent aanwezig op locatie. Zodra de beurs sloot, gingen zij aan de slag om ervoor te zorgen dat de bloemen er elke dag op hun mooist uitzagen.