Haringparty Deventer 2023
ten kate deventer op locatie Teleon
Tafeldecoratie ten Kate Deventer
Haringparty Deventer 2023
ten kate deventer op locatie Teleon
Mauritshuis 200 jaar ten kate deventer
IJssel Restaurant X Lemon TreeThe Lemon Tree X IJsselrestaurant
TEFAF MAASTRICHT 2023

TEFAF New York 2023

TEFAF New York 2023

Met zijn reputatie als ‘s werelds meest prestigieuze en bruisende kunstmarkt, biedt New York City een ongeëvenaarde setting voor de jaarlijkse TEFAF-beurs buiten Maastricht. Als een internationaal erkend evenement dat alweer zijn negende editie beleeft, belooft TEFAF New York een spectaculaire ervaring te worden in de Park Avenue Armory. Deze historische locatie in Manhattan, die bekend staat om zijn grandeur en architectonische pracht, dient als het perfecte decor voor kunsthandelaren die hun meest opmerkelijke werken tentoonstellen.

Net zoals in Maastricht hebben wij met trots de taak op ons genomen om de florale decoraties op de beurs te verzorgen. Langs de trapopgangen en in de prachtige binnenplaatsen prijken dezelfde betoverende ijzeren frames met glazen buisjes, gevuld met bloemen, zoals we vorig jaar hebben gedaan. Maar dit jaar hebben we gekozen om gemengde Dendrobium-orchideeën te gebruiken, in plaats van de botanische tulpen van Nederlandse bodem. Deze keuze zal zeker een wauw-effect creëren en de bezoekers betoveren. Bovendien worden de gangpaden opgesierd met een mix van seizoensbloemen, terwijl in het restaurant de pioenrozen, ware schoonheden van de maand mei/juni, alle aandacht zullen opeisen.

Het voorbereiden van TEFAF NY is een uitdagende taak die in vergelijking met TEFAF Maastricht aanzienlijk minder tijd in beslag neemt. Soms hebben we slechts enkele weken om alles in gereedheid te brengen. Gelukkig kunnen de meeste materialen in ons eigen magazijn in New York blijven. De bloemen worden speciaal ingevlogen vanuit Nederland en komen al schoongemaakt aan, waardoor ze sneller en gemakkelijker verwerkt kunnen worden. De niet-levende decoratie materialen worden op hun beurt per boot vervoerd, waardoor alles op tijd op zijn plaats kan zijn.

Het is een grote eer voor ons om voor de negende keer deel uit te mogen maken van het “TEFAF NY team”. We kijken er vol trots en spanning naar uit om samen met andere gepassioneerde professionals een onvergetelijke ervaring te creëren voor alle kunstliefhebbers en bezoekers.