Haringparty Deventer 2023
ten kate deventer op locatie Teleon
Tafeldecoratie ten Kate Deventer
Haringparty Deventer 2023
ten kate deventer op locatie Teleon
Mauritshuis 200 jaar ten kate deventer
IJssel Restaurant X Lemon TreeThe Lemon Tree X IJsselrestaurant
TEFAF MAASTRICHT 2023

TEFAF New York 2024

TEFAF New York 2024

Met zijn wereldwijde faam als dé meest prestigieuze en bruisende kunstmarkt, biedt New York City een ongeëvenaarde setting voor de jaarlijkse TEFAF-beurs buiten Maastricht. Als een internationaal erkend evenement dat zijn tiende editie viert, belooft TEFAF New York een buitengewone ervaring te worden in de Park Avenue Armory. Deze historische locatie in Manhattan, beroemd om zijn grootsheid en architectonische pracht, vormt het perfecte decor voor kunsthandelaren die hun meest opvallende werken tentoonstellen.

De bloemen

Net zoals in Maastricht hebben we met trots de verantwoordelijkheid op ons genomen om de florale arrangementen op de beurs te verzorgen. Langs de trappen en in de prachtige binnenplaatsen pronken dezelfde betoverende ijzeren frames met glazen buisjes, gevuld met bloemen, zoals we vorig jaar hebben gedaan. Maar dit jaar hebben we gekozen voor levendige felroze gloriosa en pioenen. Deze selectie zal ongetwijfeld een adembenemend effect teweegbrengen en de bezoekers betoveren. Bovendien worden de gangpaden opgesierd met een mix van verschillende bloemen, lisianthus, viburnum en natuurlijk ook tulpen van Nederlandse bodem. Dit jaar hebben we besloten om ook enkele bloemenwanden te plaatsen. Met een basis van ruscus worden de wanden verfraaid met honderden pioenrozen, lisianthussen en gloriosa’s.

De voorbereiding

Het voorbereiden van TEFAF NY is een uitdagende taak die, in vergelijking met TEFAF Maastricht, aanzienlijk minder tijd vergt. Soms hebben we slechts enkele weken om alles klaar te krijgen. Gelukkig kunnen de meeste materialen in ons eigen magazijn in New York blijven. De bloemen worden speciaal ingevlogen vanuit Nederland en komen al schoongemaakt aan, waardoor ze sneller en gemakkelijker verwerkt kunnen worden. De niet-levende decoratiematerialen worden per boot vervoerd, zodat alles tijdig op zijn plaats kan zijn.

Het is een grote eer voor ons om voor de tiende keer deel uit te maken van het “TEFAF NY-team”. We kijken vol trots en anticipatie uit naar het creëren van een onvergetelijke ervaring samen met andere gepassioneerde professionals voor alle kunstliefhebbers en bezoekers.