TEFAF Maastricht 2024
Haringparty Deventer 2023
ten kate deventer op locatie Teleon
Haringparty Deventer 2023
ten kate deventer op locatie Teleon
Mauritshuis 200 jaar ten kate deventer
IJssel Restaurant X Lemon TreeThe Lemon Tree X IJsselrestaurant
TEFAF Maastricht 2024

TEFAF New York Fall 2017

TEFAF New York Fall 2017

Met trots kijken we terug op een zeer succesvolle derde editie van de kunstbeurs TEFAF New York Fall 2017. In The Amory, een negentiende-eeuwse beurshal in Upper Manhattan, die ooit dienst deed als wapenopslag, hebben 95 kunsthandelaren voornamelijk oude kunst tentoon gesteld. TEFAF New York met edities in het voorjaar en het najaar is allang niet meer het kleine zusje van de TEFAF Maastricht. Integendeel, ook dit jaar zijn de bezoekersaantallen en de verkopen weer gestegen.

Ons succes zit in het gezamenlijk optrekken bij het ontwerp, de planning en de uitvoering met de verschillende partijen zoals de architect, de standbouwer en de TEFAF organisatie. Ook bij deze editie van TEFAF NY Fall hebben wij weer alles uit de kast gehaald om er het mooiste van te maken. Hieronder de beelden waar je duidelijk de rijke bloemdecoraties in verschillende creatieve arrangementen kunt zien.

Tevens hebben we een aantal aansprekende foto’s bijgevoegd zodat je een nog beter beeld hebt. Op het moment van dit schrijven stappen onze collega’s in New York moe maar tevreden aan boord van het vliegtuig en kijken wij alweer uit naar de volgende editie van TEFAF NY Spring 2017 en niet te vergeten TEFAF Maastricht 2018.

This post is also available in: Engels