Bruidsboeket pasteltinten
rozenblaadjes op bruidsjurk

Trouwerij Klarenbeek en Holten

Trouwerij Klarenbeek en Holten

Wat is er romantischer dan te trouwen op een eeuwenoud landgoed? Waar het burgerlijk huwelijk plaats kan vinden in oude fabriekshallen, bewaard gebleven en geconserveerd als industrieel erfgoed. En waar je op datzelfde landgoed in de kerk kunt trouwen. Dat kan allemaal op Landgoed Klarenbeek. Dan heeft het geheel niet veel aankleding nodig. Dan is het genoeg om met accenten te werken bij de entree, arrangementen aan de kerkbanken en bij het altaar. Gepast en afgestemd op de locatie en rekening houdend met de sfeer en ambiance. En natuurlijk met de wensen van de klant.

’s Avonds was er het trouwfeest met walking dinner in Holten. Er was voor het feest een speciale tent op palen neergezet, dit in verband met de hoogteverschillen van de locatie. In deze bijzondere feestlocatie was gebruik gemaakt van overwegend wit meubilair. Boomtafels met niet levende bomen met daaraan gekleurde voorjaarsbloemen gaven een verrassend effect. Loungezitjes op het terras zorgden voor de chill-momenten en de dansvloer nodigde uit om lekker te zwingen. Jong en oud hebben genoten van het lekkere eten, de muziek en zeker ook van de mooie kleurige, florale arrangementen. Perfect afgestemd op de ruimte met op de tafels kleurrijke vaasjes en fleurige bloemen.

Een trouwerij met decoratie in twee stijlen. Overdag op een industrieel erfgoed en ’s avonds met een hip feest. Wij zijn trots op onze bijdrage aan deze mooie trouwerij.

This post is also available in: Engels