Bruidsboeket pasteltinten
rozenblaadjes op bruidsjurk

Trouwerij op landgoed de Wilmersberg

Trouwerij op landgoed de Wilmersberg

Buiten trouwen op landgoed de Wilmersberg in het glooiende Twenste landschap nabij het plaatsje de Lutte is een droom. De achtergrond van het stijlvolle hotel, de fraai onder architectuur aangelegde tuin en het weidse uitzicht over het Twenste land maken deze plek een geliefde (buiten) trouwlocatie.

Samen met de decoratieve aankleding met groen- en bloem van ten Kate waren alle ingrediënten aanwezig voor een intieme huwelijksceremonie met aansluitend een stijlvol diner en een knallend avondfeest. Bij de ingang werd het bruidspaar en de gasten ontvangen met bollaurieren met witte linten. In de tuin was er een traditionele trouwopstelling met klassieke witte stoelen met centraal in het midden naar het altaar een hagelwitte loper. Het geheel kreeg kleur door grote aardewerken potten met warme gekleurde bloemen, geplaatst op zuilen.

In de feestzaal van de Wilmersberg stonden hoge zuilen met ranke vazen met daarin fris gekleurde zomerarrangementen. En op de tafels frisse bloemen in glazen vaasjes. Het strak, witte meubilair en de entourage van het hotel zorgde voor een fantastische uitstraling.

This post is also available in: Engels