Tafeldecoratie en Dakplatanen tijdens Concour 'd elegance

Tuinfeest 40 jaar huwelijk

Tuinfeest 40 jaar huwelijk

Steeds vaker organiseren mensen een tuinfeest. Dit kan zomaar of voor een speciale gelegenheid. Zo werd dit feest georganiseerd ter ere van het 40 jarige huwelijk. Een mooie mijlpaal, wat zeker een feestje waard is.

Dit tuinfeest vond plaats in de zomer. Voor de bloemstukken is dan ook gebruik gemaakt van prachtige gekleurde zomerbloemen. Door alle kleuren door elkaar te gebruiken, ontstaat een explosief van kleur. Diverse soorten zomerbloemen als pioenen, alliums, eremurussen, delphiuniums, campanula’s, hortensia’s en dille zorgden voor een zomerse sfeer tijdens het feest.

Voor de decoratie bij de tafels is gekozen voor een speels geheel. Door enkele dakplatanen te plaatsen tussen en naast de tafels voelde het knus aan. Aan de dakplatanen hangen glazen buisjes met daarin verschillende soorten alliums (sierui). De alliums geven een mooie en toch luchtige toevoeging en zorgen voor een speels geheel. Daarnaast bestond de decoratie uit enkele kaarsen in glas gevuld met een laagje wit zand. De kaarsen zorgden voor een romantische sfeer tijdens het diner.

De kruidenplantjes op de picknicktafels waren niet alleen decoratief, maar ook heel functioneel. De gasten konden de kruidenplantjes gebruiken voor bij het diner.

This post is also available in: Engels