TEFAF Maastricht 2024
Haringparty Deventer 2023
ten kate deventer op locatie Teleon
Haringparty Deventer 2023
ten kate deventer op locatie Teleon
Mauritshuis 200 jaar ten kate deventer
IJssel Restaurant X Lemon TreeThe Lemon Tree X IJsselrestaurant
TEFAF Maastricht 2024

Verdrag van Maastricht 1991 en 2017

Verdrag van Maastricht 1991 en 2017

Dit jaar is het alweer 25 jaar geleden dat in het MECC Maastricht het Verdrag van Maastricht werd ondertekend. Bij de ondertekening in 1991 waren wij samen met onze gewaardeerde collega Siccema erbij om de zalen van het MECC met onze bloemen op te fleuren. 25 jaar later bij het jubileum van het Verdrag waren wij ook van de partij om de zaal blauw en geel te kleuren met bloemen. De bloemen verzorgen bij het begin in 1991 en nu in 2017 bij het jubileum maakt het voor ten Kate zo bijzonder en vervult ons met gepaste trots.

In de dagen rondom het tekenen van het Verdrag waren extra veiligheidsmaatregelen genomen. Wij werden veelvuldig gecontroleerd op producten en gebruikte materialen. Ook onze medewerkers en vrachtwagens werden keer op keer gechecked. Wat wij ons nog kunnen herinneren is dat er veel groen moest worden verwerkt, als link naar de aankomende kerst.

De vraag bij het jubileum was om rekening te houden met de Europese kleuren blauw en geel en de wens was een directe verwijzing in de decoratie naar gastheer Nederland. De gele tulpen op vaasjes, met de look van Delfts Blauw zorgde voor de juiste kleurstelling en de knipoog naar het gastland.

Voor een indruk van hoe het in 1991 was en hoe wij het evenement in 2017 hebben gedecoreerd verwijzen wij u graag naar de bijgaande foto.

This post is also available in: Engels