Pot & Plant ten kate deventer

Pot & Plant

Tijd voor wat groen leven in uw huiskamer, keuken, slaapkamer, badkamer of hal? Dan is dit een goede reden om onze winkel te gaan voor een mooie plant met dito pot! In onze winkel bieden wij je niet alleen een ruime keuze aan prachtige potten in talloze kleuren, vormen en maten aan maa ook fraaie planten! Kies samen met onze vakmensen de perfecte combinatie tussen plant en pot. Misschien nog wel belangrijker de juiste combiniatie voor jou!

Planten hebben allemaal een andere verzorging nodig. De ene heeft net wat meer aandacht nodig dan de ander. 

Neem nou de prachtige Strelizia Nicolai! Deze populaire kamerplant komt oorspronkelijk uit Zuid-Afrika en staat dus graag op een plekje met veel licht! Deze tropische eye-catcher heeft dikkere wortels waarin hij veel water opslaat! Wees dus niet te enthousiast met water geven, zo voorkom je wortelrot. 

Of ga je voor de Monstera, die ook bekend is als de Gatenplant. Deze snelle groeier houdt van een lichte plek maar niet van direct zonlicht. Zorg dat de grond licht vochtig blijft, zonder dat er water op de bodem blijft staan! 

Niet alleen voor thuis kan de Kentia Palm wel eens een hele goede keuze kunnen zijn, ook op kantoor is deze plant je groene vriend. Deze populaire palm staat het liefste op een plek met wat meer schaduw. Maar houd er wel van om continu in een licht vochtige grond te staan. Met een bijvoorbeeld een watermeter weet je precies hoe het staat met de vochtigheid in de plant. 

Heb je nou helemaal geen groene vingers en vind je het enorm lastig om de juiste match in huis te vinden, dan is een mooie zijden plant een goed idee! Ook in de donkerste plekken van de ruimtes creëert een zijde plant een natuurlijke sfeer.

Kom je binnenkort bij ons de perfecte match maken? Je bent welkom aan de Twelloseweg 8 in Deventer.