Royal Polo at the Palace

Terugblik op een b(l)oeiende week met gave opdrachten

Rabo EuroHockey Championships

Zowel de mannen als de vrouwen werden afgelopen week Europees kampioen Hockey en wij mochten ons steentje daaraan bijdragen. Op het VIP paviljoen in het Wagener stadion te Amsterdam hebben wij de decoratieve invulling van de algemene ruimtes en de hospitality units verzorgd. Hierbij moet u denken aan de bloemdecoraties op de tafels en bij de entree. Maar ook het leveren en plaatsen van hekwerk rondom de hospitality units en de looppaden met daarin potten met groene planten en grassoorten.

Jackies bij Matanze in Terwolde

Van daaruit konden we moeiteloos door voor de aankleding van het Pop-up restaurant van het befaamde Deventer restaurant Jackies in de prachtige tuinen van Landgoed Matanze in Terwolde. Voor het tweede jaar in successie hebben wij ook als sponsor geparticipeerd in het onvergetelijk maken van 4 dineravonden in de openlucht met groen en vooral veel kleurrijk bloem die de tafels sierden.

Royal Polo at the Palace

Enkele dagen later waren wij exclusief supplier voor de aankleding van de VIP ruimte bij de Royal Polo at the Palace in Apeldoorn. Een uniek Polo evenement, voor het eerst georganiseerd in Apeldoorn. Op een unieke locatie, de voortuin van Paleis het Loo. De ruimte waarin de VIP gasten werden ontvangen en tijdens de matches verbleven, was door ons aangekleed in een mediterrane sfeer met royale kleurrijke bloemarrangementen in grote vazen, veel diverse fleurige bloemen op de tafels en het zilverzand op de grond gaf het geheel het gevoel dat je op het strand was.

Drie gave en toonaangevende evenementen in een tijdsbestek van een week waar we met trots op terugkijken.