Terugkijkend op een prachtige zomerperiode

Wij kijken terug op een prachtige zomerperiode vol leuke evenementen die we mochten aankleden. Zo hebben we o.a. de aankleding mogen verzorgen van een groot aantal bruiloften, diverse evenementen en festivals. Zo kon je ons tegenkomen in Beekbergen, Leeuwarden, Houten, Apeldoorn, Amsterdam en zelfs in Keulen in Duitsland. Kortom geen locatie is ons te gek en we zijn er trots op dat al onze decoraties deze zomer weer door het hele land zijn gegaan. Foto’s van deze aankledingen zijn terug te vinden in ons portfolio.

Voordat we ons bezig gaan houden met de kerst, volgen eerst de Military en de TEFAF in Amerika. We zijn druk bezig met de voorbereidingen hiervan. Het is dan ook een eer om deze grote evenementen en vooral de TEFAF in Amerika weer te mogen verzorgen. De TEFAF vindt plaats op 1-5 november in New York.

Ondanks dat de kerst nog niet voor de deur staat, zijn de voorbereidingen al weg begonnen. De eerste kerstdecoratie aanvragen zijn binnen en zijn er al verschillende ideeën voor kerstdecoraties. We kijken er naar uit om ook dit jaar weer de mooiste kerstdecoraties te mogen uitvoeren.

 

Wilt u zelf ook z’n mooie kerstdecoratie? Informeer naar de mogelijkheden! Ons e-mailadres is info@tenkate-deventer.nl