Trend 1. Back to Basic

Met de woontrend Back to Basic creëer en vind je rust in huis. Vind schoonheid in bijzondere details en laat je verwonderen door het alledaagse. Onmisbaar zijn wit, zwart en alle grijsmengingen daartussen, duurzame materialen en uiteraard planten en bloemen.

 

‘Less is More’

In een wereld waarin alles steeds sneller gaat en waarin we van onszelf van alles moeten, gaan we met deze woontrend terug naar de basis. Het uitgangspunt is ‘Less is More’. Rijke materialen en frisse planten spelen een belangrijke rol in deze vredige woonomgeving.

 

‘Een interieur zonder kleur’

De basis van het Back to Basic interieur zijn warme wittinten, naturellen en zachte kleuren. In combinatie met zachte aardetinten en een breed palet van grijstinten creëer je contrast en warmte in dit frisse en lichte trendinterieur.

Door te spelen met structuren en materialen ontstaat een spannend samenspel. Dit doe je bijvoorbeeld door gebruik te maken van mooi rook glas met een bos tulpen in je keuken.

 

De woontip bij deze trend:

Wil je het Back to Basic interieur meer kracht bij zetten? Voeg dan enkele, subtiele zwarte accenten toe. Zet bijvoorbeeld een mooie zwarte pot van Serax erbij voor een ‘touch of black’.