Trend 1. Beach vibes

De komende 4 weken presenteren we de tuintrends van 2020. Met als eerste trend: Beach vibes. 

Het ultieme strandgevoel naar je tuin halen en genieten alsof het vakantie is:  dat doe je door je tuin om te toveren met fijne strandelementen. Door vrolijke kussens op de tuinbank en een grof kleed op de vloer komt de beach sfeer helemaal naar boven.

Blauw, grijs en verschillende aardetinten passen perfect bij deze trend. Deze lichte kleuren brengen de sfeer van zee en strand met zich mee. Tropische planten als een palmboom, strelitzia of een bananenplant op het terras geven een prettige sfeer in het geheel. Zomerbloeiers in vrolijke, felle kleuren zorgen voor de finishing touch op jouw terras. Wij hebben prachtige witte agapanthussen en mooie fel roze mandeville planten waar jouw terras van opfleurt.

Om helemaal op te gaan in het strandgevoel is het belangrijk om je te omgeven met bijpassende natuur. Denk bijvoorbeeld aan verschillende soorten grassen. Voornamelijk lange en wilde grassen stralen het ultieme strandgevoel uit. Frisgroene boompjes en vijg laten zich ook goed combineren in een beach tuin. Als je aan de zomer denkt, denk je natuurlijk ook aan lavendel. De paarse bloemen geven een kleurboost op je terras.