Trend 3. Touch of Elegance

Deze woontrend kenmerkt zich door organische vormen, ronde elementen en ovalen blikvangers. Combineer voor een speels lijnenspel ronde vormen met strakke elementen en geef je interieur een elegant karakter. Elegante rondingen maken een herintrede in het interieur van 2020 en worden daarbij versterkt door diepe kleurtinten. Gedurfde, diepe kleuren als donkerbruin, aubergine, bordeaux en donkerblauw zetten de zachte vormen kracht bij en geven het interieur een klassieke touch.

 ‘Het nieuwe klassieke interieur’

Eigentijdse stoffen en structuren zoals velvet en tweed (grove, wollen stof) smelten samen met klassieke elementen als een gecapitonneerde bank met een knipoog naar de achttiende eeuw. De extravagante woontrend Touch of Elegance is een selectieve mix van kleuren, materialen en excentrieke woonstijlen. Spannende kleur- en materiaalcombinaties elkaar ontmoeten in een uitgesproken statement. Zet als voorbeeld een bijzondere Moorse vaas op tafel voor een echt andere sfeer in je interieur.

 ‘Luxueuze, hotel chique gevoel’

Om het klassieke karakter van deze woontrend meer pit te geven, zien we in deze stijl een palet van intense kleuren. Door gebruikt te maken van diepe tinten als donkerblauw, klassiek groen, bordeauxrood en aubergine geef je de woonruimte uitstraling en creëer je een behaaglijk interieur. In combinatie met rijke materialen en bijzondere structuren versterk je het luxueuze, hotel chique gevoel dat deze trend oproept.